T-Mobile Laptop Economy is mobiel internet voor slechts € 9,95 per maand

super voordelig mobiel internet van T Mobile 150x150 T Mobile Laptop Economy is mobiel internet voor slechts € 9,95 per maandOnbeperkt internet op uw laptop duur? Niet bij T-Mobile. Bij T-Mobile kan je namelijk een 2-jarig Laptop Economy abonnement afsluiten. Dan krijg je onbeperkt internet op jouw laptop voor de spectaculair lage prijs van € 9,95 per maand, de hele contractsduur lang. En ook als je liever een 1-jarig Laptop Economy abonnement afsluit krijg je onbeperkt mobiel internet voor maar € 16,95 per maand.

En T-Mobile Laptop Economy werkt razend eenvoudig. Je krijgt van T-Mobile een USB ontvanger voor mobiel internet thuisgestuurd. Vervolgens steek je deze USB ontvanger in jouw laptop en je kan direct in heel Nederland onbeperkt op internet. Geen lastige installaties of andere veranderingen, nee dankzij de handige plug and play USB ontvanger van T-Mobile werkt alles direct. En de snelheid van het T-Mobile Laptop Economy abonnement is met 3,6 Mb per seconde perfect voor als je gewoon wilt surfen of een muziekje downloaden op jouw laptop. Maar let op, deze superdeal van T-Mobile is alleen online te bestellen op T-Mobile.nl, dus durf hier snel naar toe en pak dat voordeel.

index T Mobile Laptop Economy is mobiel internet voor slechts € 9,95 per maand

Neem ook eens een kijkje in onze andere categorieën, voor bijvoorbeeld een supersnelle laptop of pc bij uw telefoonabonnement, pretpark kaartjes met korting, merkkleding met korting, de goedkoopste energie, de goedkoopste hotels en vliegtickets, kortom, alleen de aller beste aanbiedingen en deals vind u op dolledwazedeals.nl.