Aanbieding goedkoop snel 20 MB internet en bellen, eerste 12 maanden € 10.- per maand

aanbieding goedkoopste internet en bellen 20mb Aanbieding goedkoop snel 20 MB internet en bellen, eerste 12 maanden € 10.  per maandZoek niet verder als u op zoek bent naar een super deal voor goedkoop, snel internet en bellen, want wij hebben een exclusieve deal voor u klaar staan, die u niet bij de provider zelf kunt bestellen. Zo goedkoop vindt u het nergens. Als u nu namelijk een 20 Mb internet verbinding en bellen afsluit via breedbandwinkel met een Tele2 abonnement betaald u de eerste 9 maanden maar € 10.- per maand bij een 1-jarig contract.

Dat is snel internet voor een mega laag bedrag. U kunt profiteren van deze deal als u een 1 jarig 20 Mb internet verbinding van Tele2 gaat afnemen. Zoals gezegd, de eerste 9 maanden maar € 10.- per maand, na 9 maanden betaald u € 27.- per maand. U betaald géén aansluitkosten. U krijgt een gratis draadloos modem in bruikleen bij uw pakket t.w.v. € 149-, zodat u WiFi in uw hele huis kunt realiseren. Er wordt geen lijnhuur voor u in rekening gebracht voor telefonie/adsl, u krijgt ook nog eens de eerste 2 maanden het gratis veiligheidspakket kado, dat gebruik maakt van F-Secure, een topper in de AntiVirus wereld. Na deze 2 maanden verloopt dit veiligheidspakket automatisch & kunt u hier voor een laag maandbedrag een abonnement op nemen. Download snelheid is 20Mb, upload snelheid 1 Mb. Voor de tarieven van telefonie verwijzen wij u door naar de aanbiedingen pagina van breedbandwinkel.

Dus wilt u ook een lage prijs per maand kwijt zijn voor snel internet en bellen, klik dan hieronder op de button om naar deze aanbieding te gaan. P.s. u kunt gebruik maken van de overstapservice, waardoor alles gemakkelijk en soepel overloopt naar uw nieuwe abonnement.

Als u 20 Mb internet zonder bellen goedkoop wilt bestellen, hebben wij nog een exclusieve deal voor u klaarstaan, namelijk de eerste 12 maanden slechts € 7.50 per maand. Klik hier om deze internet deal te bekijken.

Voor de exclusieve internet en bellen deal klikt u hieronder op de button & u gaat direct naar deze aanbieding.

Deal is geldig tot: Onbekend.

klik hier8 Aanbieding goedkoop snel 20 MB internet en bellen, eerste 12 maanden € 10.  per maand

 Aanbieding goedkoop snel 20 MB internet en bellen, eerste 12 maanden € 10.  per maand