Aanbieding Speelgoedkist Woezel en Pip piraten, van € 44.99 voor € 29.-

0

uitverkoop speelgoed sinterklaas speelgoed opbergkist Aanbieding Speelgoedkist Woezel en Pip piraten, van € 44.99 voor € 29. Leuke WebOnly aanbieding van de marskramer, nu zo'n leuke Speelgoedkist Woezel en Pip piratenvoor maar € 29.-, namelijk van € 44.99 voor € 29.-. Puur speelplezier gegarandeerd & natuurlijk een ontzettend leuk Sinterklaas of Kerst kado.

En nu dus met maar liefst € 16.- korting bij de Marskramer. Deze WebOnly deal, de naam zegt het al, is alleen online te bestellen & niet in de winkel.

Op deze vrolijke speelgoedkist varen Woezel en Pip als piraten op zee.
In elke kinderkamer of speelgoedhoek in de woonkamer is het handig een speelgoedkist te hebben. Alle favoriete speelgoed, knuffels en verkleedkleren kun je er eenvoudig en snel in opbergen. Je kind kan zelf zoeken waarmee hij of zij wil spelen en het speelgoed er uit halen. Bovendien is het een leuk bankje om even op te zitten.
De kist heeft een speciale scharnier, die open kan blijven staan, zodat de deksel niet zomaar dicht valt. Dankzij de uitsparing bij de sluiting kunnen kindervingertjes niet bekneld raken.

Bestel ‘m dus snel bij de marskramer & geniet van korting op deze webonly deal. Klik hieronder op de button en u gaat direct naar de juiste pagina om deze hot deal te bekijken.

Deal is geldig tot: Onbekend & op=op.

klik hier51 Aanbieding Speelgoedkist Woezel en Pip piraten, van € 44.99 voor € 29.

Email door naar vrienden, voeg toe aan favorieten, printen, of volg ons op rss. Plaats op hyves, facebook, nujij of twitter dit bericht door. Neem ook eens een kijkje in onze andere categorieën voor leuke kortingen.
  • printfriendly Aanbieding Speelgoedkist Woezel en Pip piraten, van € 44.99 voor € 29.
  • googlebookmark Aanbieding Speelgoedkist Woezel en Pip piraten, van € 44.99 voor € 29.
  • addtofavorites Aanbieding Speelgoedkist Woezel en Pip piraten, van € 44.99 voor € 29.
  • email link Aanbieding Speelgoedkist Woezel en Pip piraten, van € 44.99 voor € 29.
  • rss Aanbieding Speelgoedkist Woezel en Pip piraten, van € 44.99 voor € 29.
  • Facebook
  • Hyves
  • NuJIJ
  • Twitter
© 2012 dolledwazedeals.nl. All rights reserved.
Alle online aanbiedingen voor u verzameld, dolledwazedeals.nl.