Win een Staatslot met Jackpot t.w.v. € 15.-

win een gratis staatslot1 Win een Staatslot met Jackpot t.w.v. € 15. Win een Staatslot met Jackpot t.w.v. € 15.- bij dolledwazedeals.nl – Maak kans op een gratis heel Staatslot met Jackpot. Schrijf u in voor onze nieuwsbrief & wie weet wint u een gratis Staatslot. Elke 100 ste nieuwsbrief inschrijver ontvangt van ons per post een gratis Staatslot.

Als u zich inschrijft voor onze nieuwsbrief ontvangt u één keer per week een selectie met enkel de allerbeste deals van die week & van de aanbiedingen die nog komen gaan. Zo bent u als eerste op de hoogte van online aanbiedingen, korting, kortingscodes, dag aanbiedingen en meer.

En als u zich inschrijft maakt u dus kans op een gratis Staatslot t.w.v. € 15.-. Elke 100 ste inschrijver van de Nieuwsbrief krijgt van ons een gratis Staatlot met Jackpot toegestuurd. Zo maakt u gratis kans op miljoenen of vele andere geldprijzen. Schrijf u dus nu in, maak kans op een gratis Staatslot & blijf op de hoogte van de beste deals op online winkel gebied.

Volg de pijl onder dit bericht & voilà, u ziet dat u zich rechts in de website kunt inschrijven voor de nieuwsbrief. Bedankt! P.s. U kunt ons ook volgen op Facebook & Twitter, klik hiervoor op onderstaande links.

dolledwazedeals op facebook1 Win een Staatslot met Jackpot t.w.v. € 15.

http://www.facebook.com/#!/DolledwazedealsFanPage

En natuurliijk kunt u ons ook volgen op Twitter (klik op onderstaande link)

dolledwazedeals op twitter2 Win een Staatslot met Jackpot t.w.v. € 15.

http://twitter.com/promozoeker

online korting nieuwsbrief inschrijven2 Win een Staatslot met Jackpot t.w.v. € 15.

Voorwaarden voor deze actie zijn: Inschrijvers van de nieuwsbrief om deel te nemen aan deze actie zijn 18 jaar of ouder, inschrijvers hebben zich niet uitgeschreven uit ons nieuwsbrief systeem, inschrijvers hebben een correct email adres opgegeven.

Elke 100 ste inschrijver voor onze nieuwsbrief wordt per email op de hoogte gebracht van het gewonnen staatlot met jackpot t.w.v. € 15.- & uiteraard om het adres gevraagd, zodat wij u het staatslot per post kunnen opsturen. Dolledwazedeals.nl geeft uw email nooit door aan anderen, en gebruikt uw email adres enkel om haar beste online aanbiedingen aan u te corresponderen.

Wij danken u voor uw nieuwsbrief inschrijving!

Vriendelijke groeten, het dolledwazedeals team.