Aanbieding abonnement KRO gids met gratis Boer Zoekt Vrouw Shopperbag, half jaar 69% korting

gratis boer zoekt vrouw shopper bij tv gids aanbieding Aanbieding abonnement KRO gids met gratis Boer Zoekt Vrouw Shopperbag, half jaar 69% kortingLeuke deal voor een halfjaar abonnement op  de KRO gids. Nu een half jaar voor maar € 10.- & u krijgt ook nog eens zo'n leuke Boer zoekt vrouw shopper t.w.v. € 16.95 bij uw bestelling. U krijgt maar liefst 69% korting op een halfjaar abonnement, namelijk van € 31.89 voor maar € 10.-. En u slaat natuurlijk helemaal de blits met die gratis boer zoekt vrouw shopper bag.

Met deze leuke gratis boer zoekt vrouw shopper maakt u het winkelen van de dagelijkse boodschappen tot een plezierige bezigheid. En u profiteerd van een half jaar, 26 nummers de handige KRO gids met korting & blijft zo voordelig op de hoogte van wat er op de buis komt.

Dit betreft een doorlopend abonnement, dus als u er na een half jaar niet aan vast wilt zitten, dient u het wel zelf op te zeggen.

Klik hieronder op de button en u gaat direct naar de juiste pagina om de KRO gids met 69% korting en uw gratis boer zoekt vrouw shopper bag te bestellen.

Deal is geldig tot: Onbekend.

klik hier48 Aanbieding abonnement KRO gids met gratis Boer Zoekt Vrouw Shopperbag, half jaar 69% korting