Aanbieding proefabonnement Glossy, 5 maanden € 15.- & gratis Koh nagellakset t.w.v. € 45.- (aflopend)

proefabonnement glossy met gratis nagellakset Aanbieding proefabonnement Glossy, 5 maanden € 15.  & gratis Koh nagellakset t.w.v. € 45.  (aflopend) Aanbieding voor een proefabonnement op het tijdschrift Glossy dat automatisch stopt. Nu 5 maanden voor maar € 15.- en ook nog eens een gratis Koh nagellakset t.w.v. € 45.- kado bij uw betelling. Dat is toch wel een hele goede deal. Zo ontvangt u het leuke blad glossy 5 maanden lang op uw deurmat en krijgt u ook nog eens zo'n leuk kado bij uw bestelling.

Glossy is hèt blad voor vrouwen met heel veel nieuws over mode, verzorging, nieuws dat vrouwen interesseert, en bijvoorbeeld deze maand, wat betekend jouw tarotkaart & win een reis naar Ibiza.

U kunt er ook voor kiezen deze leuke deal aan iemand kado te geven. Vul dan gewoon uw betaal gegevens in & het adres van de ontvanger, leuk kado toch?

Dit betreft een aflopend abonnement, dus u hoeft het zelf niet op te zeggen & zit dus nergens aan vast. Dus waarom zou u het niet doen? Klik hieronder op de button en u gaat direct naar de juiste pagina van 123tijdschrift om deze actie te bekijken.

Deal is geldig tot: Onbekend.

klik hier54 Aanbieding proefabonnement Glossy, 5 maanden € 15.  & gratis Koh nagellakset t.w.v. € 45.  (aflopend)