Aanbieding 8 daagse All Inclusive vliegvakantie Benidorm, Spanje, vanaf € 381.-

aanbieding all inclusive vliegvakantie Benidorm Spanje Aanbieding 8 daagse All Inclusive vliegvakantie Benidorm, Spanje, vanaf € 381. Goede deals voor een goedkope All Inclusive vakantie Benidorm, Spanje. U gaat nu al 8 dagen All Inclusive weg, 8 daagse vliegreis met verblijf in ***hotel Fiesta Park, vanaf € 381.-. Ideaal om nog even te gaan nazomeren of een aantal dagen te overwinteren in aangenamere temperaturen.

Laat u volledig verwennen en in de watten leggen o.b.v. all inclusive in het leuke Benidorm. Ook in december is de gemiddelde temperatuur nog 17+ celcius, dat is toch een stuk beter dan in Nederland.

***Hotel Fiesta Park is slechts 300 meter van het Levante strand en 600 meter van het oude centrum gelegen. U verblijft zoals gezegd op basis van All Inclusive. Dat betekend voor u ontbijt, lunch en diner in buffetvorm, alle locale alcoholische en niet alcoholische drankjes gratis tussen 10.00 uur e 23.00 uur, snacks van 11.30 uur tot 22.30 uur (buiten de openingstijden van het restaurant) & gratis gebruik van de fitness ruimte van 11.00 uur tot 14.00 uur.

Hotel Fiesta Park beschikt over een zwembad, een overdekt zwembad, tv ruimte, internet, wii, bar, cafetaria, disco, zonneterrassen met ligbeden en meer.

Dit zijn uiteraard vanaf prijzen & prijzen zijn per persoon, prijs is afhankelijk van de gekozen vertrek datum, dus zoek zelf op data en bestemmingen voor de voordeligste prijs op uw favoriete reis. Wij wensen u alvast een fijne vakantie en een nodige portie zonneschijn toe!

Zoekt u liever nog even verder om te kijken naar meer vakantie aanbiedingen? De keuze is aan u, neem dan eens een kijkje in onze Categorie Vakanties (klik hier) voor nog veel meer vakantie aanbiedingen. Wij zijn namelijk elke dag op zoek naar aanbiedingen op vakanties, hotels, appartementen en vliegtickets, zodat u voordelig op vakantie kunt.

Deze aanbieding 8 daagse All Inclusive vliegvakantie Benidorm is te boeken bij Neckermann reizen, klik hieronder op de button en u gaat direct naar deze aanbieding.

Deal is geldig tot: Onbekend & op=op.

klik hier5 Aanbieding 8 daagse All Inclusive vliegvakantie Benidorm, Spanje, vanaf € 381.