Gratis 15 krasloten kado bij automatisch meespelen Lotto & win een droomcheque t.w.v. € 4500.-

0

gratis 15 spaarvarken krasloten kado bij lotto Gratis 15 krasloten kado bij automatisch meespelen Lotto & win een droomcheque t.w.v. € 4500. Leuke welkomst actie van de lotto. Ga nu automatisch meespelen met de lotto en u ontvangt helemaal gratis 15 spaarvarken krasloten t.w.v. € 15.- kado. En dat is nog niet alles, de Lotto verloot ook nog eens 20 droomcheques t.w.v. maar liefst € 4500.-! U kunt dus direct gaan beginnen met krassen & wie weet wint u al direct een leuk geldbedrag. Om nog maar te zwijgen over het winnen van zo'n droomcheque met een waarde van € 4500.-. Waar zou u dan heen gaan met vakantie? Als u die wint, kunt u uw reisdromen uit laten komen.

Als u automatisch mee gaat spelen maakt u elke week weer kans op die lotto jackpot van minimaal € 7.500.000,- en maakt u wekelijks kans op de hoofdprijs van € 1.000.000.-. De lotto vergeeft gemiddeld wel 300.000 prijzen per week. En met uw deelname aan de lotto steunt u ook nog eens sport en 18 andere goede doelen.

Deze welkomst actie voor 15 gratis Spaarvarken krasloten & verloting van 20 reischeques t.w.v. € 4500.- is geldig als u nu automatisch mee gaat spelen. Dat betekend voor u een inleg van € 2.- per week.

Dit geldt ook als u al meespeelt met de lotto en gaat meespelen met extra loten, en het kost u maar € 2.- per trekking. Ook kunt u er ook voor kiezen mee te spelen met het cijferspel voor maar € 1.- per enkel lot. Als u dus nu automatisch mee gaat spelen met de lotto, dan krijgt u binnenkort al uw eerste kans om duizenden euro’s of miljoenen euro’s te winnen, ook met de gratis 15 Spaarvarken krasloten van de lotto maakt u kans op prijzen tot € 25.000.-. En als u automatisch mee gaat spelen vergeet u geen enkele trekking meer, vergeet u dus nooit meer een lot te kopen & maakt u elke week kans op leuke geld prijzen.

Klik hieronder op de button en u gaat direct naar de juiste pagina van de lotto om u aan te melden.

TIP! Schrijf u in voor onze NieuwsBrief & ontvang één keer per week kortingen in uw mailbox.

Deal is geldig tot: Onbekend.

klik hier7 Gratis 15 krasloten kado bij automatisch meespelen Lotto & win een droomcheque t.w.v. € 4500.

 

Email door naar vrienden, voeg toe aan favorieten, printen, of volg ons op rss. Plaats op hyves, facebook, nujij of twitter dit bericht door. Neem ook eens een kijkje in onze andere categorieën voor leuke kortingen.
  • printfriendly Gratis 15 krasloten kado bij automatisch meespelen Lotto & win een droomcheque t.w.v. € 4500.
  • googlebookmark Gratis 15 krasloten kado bij automatisch meespelen Lotto & win een droomcheque t.w.v. € 4500.
  • addtofavorites Gratis 15 krasloten kado bij automatisch meespelen Lotto & win een droomcheque t.w.v. € 4500.
  • email link Gratis 15 krasloten kado bij automatisch meespelen Lotto & win een droomcheque t.w.v. € 4500.
  • rss Gratis 15 krasloten kado bij automatisch meespelen Lotto & win een droomcheque t.w.v. € 4500.
  • Facebook
  • Hyves
  • NuJIJ
  • Twitter
© 2013 dolledwazedeals.nl. All rights reserved.
Alle online aanbiedingen voor u verzameld, dolledwazedeals.nl.