Aanbiedingen 8 daagse All Inclusive vakanties Hurghada, Egypte, vanaf € 418.-

aanbiedingen all inclusive vliegreizen Egypte rode zee corendonGoede deals voor een goedkope All Inclusive vakantie Hurghada, Egypte. U gaat nu al 8 dagen All Inclusive weg, 8 daagse vliegreis met verblijf in ****hotel Jasmine Village, vanaf € 418.-. Ideaal om nog even te gaan nazomeren of een aantal dagen te overwinteren in aangename temperaturen.

Verder krijgt u bij Corendon ook nog eens € 50.- vakantie korting, dus trek nog eens € 50.- van dit bedrag af & u betaald nog maar € 368.- per persoon (geldig tot en met maandag 24 september).

Laat u volledig verwennen en in de watten leggen o.b.v. all inclusive in het warme Hurghada. Ook in december is het nog heerlijk warm in Egypte.

U verblijft zoals gezegd op basis van All Inclusive. Dat betekend voor u ontbijt, lunch en diner in buffetvorm, alle locale alcoholische en niet alcoholische drankjes gratis tussen 09.30 uur en 00.30 uur, snacks van 12.00 uur tot 16.00 uur.

Dit is natuurlijk niet de enige aanbieding all inclusive vliegvakantie Egypte die corendon voor u klaar heeft staan, het is echter wel de voordeligste. Bij corendon vindt u een gemakkelijk overzicht met vanaf prijzen, zodat u gemakkelijk kunt zoeken op uw favoriete vakantie.

Dit zijn uiteraard vanaf prijzen & prijzen zijn per persoon, prijs is afhankelijk van de gekozen vertrek datum, dus zoek zelf op data en bestemmingen voor de voordeligste prijs op uw favoriete reis. Wij wensen u alvast een fijne vakantie en een nodige portie zonneschijn toe!

Zoekt u liever nog even verder om te kijken naar meer vakantie aanbiedingen? De keuze is aan u, neem dan eens een kijkje in onze Categorie Vakanties (klik hier) voor nog veel meer vakantie aanbiedingen. Wij zijn namelijk elke dag op zoek naar aanbiedingen op vakanties, hotels, appartementen en vliegtickets, zodat u voordelig op vakantie kunt.

Deze aanbieding 8 daagse All Inclusive vliegvakantie Hurghada is te boeken bij Corendon, klik hieronder op de button en u gaat direct naar deze aanbieding.

TIP! Schrijf u in voor onze NieuwsBrief & ontvang één keer per week kortingen in uw mailbox.

Deal is geldig tot: Onbekend & op=op.