Bijenkorf Card, gratis € 20.- shoptegoed & 1 dag 10% korting op alles in de Bijenkorf

Bijenkorf Card voordelen dolle dwaze dagen 20125 Bijenkorf Card, gratis € 20. shoptegoed & 1 dag 10% korting op alles in de BijenkorfVraag nu een Bijenkorf Card aan & u ontvangt gratis € 20.- shoptegoed voor de Bijenkorf. Ook krijgt u 1 dag 10% korting op bijna alles in de Bijenkorf kad, gewoon als welkomst geschenk voor nieuwe Bijenkorf Card houders. Verder maakt u ook nog eens kans op een Bijenkorf Cadeaucard t.w.v. € 333.- als u nu uw Bijenkorf Card aanvraagt. U ziet het, zo  profiteerd u direct al van heel veel voordeel als nieuwe Bijenkorf Card lid.

Met de Bijenkorf Card krijgt u àltijd 10% korting op geuren, make up en huidverzorging. En bij elke aankoop die u met de Card doet, spaart u punjten. Deze punten zijn geld waard. Aan de kassa van de Bijenkorf kunt u Punten inwisselen voor korting of gratis artikelen. Bovendien bent u met de Bijenkorf Card meteen Member van de Bijenkorf. Als Member profiteert u van allerlei voordelen, privileges en primeurs.

Verder komen de 3 dwaze dagen er binnnenkort ook weer aan. Dat betekend voor u, 3 dagen lang volop korting op heel veel produkten in de webwinkel van de Bijenkorf & natuurlijk ook in alle filialen. Shop dan dus lekker vanuit uw luie stoel in de 3 dwaze dagen van de Bijenkorf webwinkel, geen gedring, geen wachttijden, gewoon heel voordelig online shoppen tijdens de 3 dwaze dagen.

Klik hieronder op de button en u gaat direct naar de juiste pagina om uw Bijenkorf Card aan te vragen en direct al te profiteren van heel veel voordeel.

Deal is geldig tot: Onbekend.

klik hier30 Bijenkorf Card, gratis € 20. shoptegoed & 1 dag 10% korting op alles in de Bijenkorf

Email door naar vrienden, voeg toe aan favorieten. Deel op facebook of twitter dit bericht door. Neem ook eens een kijkje in onze andere categorieën voor leuke kortingen en de beste aanbiedingen.
 • printfriendly Bijenkorf Card, gratis € 20. shoptegoed & 1 dag 10% korting op alles in de Bijenkorf
 • googlebookmark Bijenkorf Card, gratis € 20. shoptegoed & 1 dag 10% korting op alles in de Bijenkorf
 • addtofavorites Bijenkorf Card, gratis € 20. shoptegoed & 1 dag 10% korting op alles in de Bijenkorf
 • email link Bijenkorf Card, gratis € 20. shoptegoed & 1 dag 10% korting op alles in de Bijenkorf
 • facebook Bijenkorf Card, gratis € 20. shoptegoed & 1 dag 10% korting op alles in de Bijenkorf
 • Twitter