Aanbieding 8 daagse vliegreis Gran Canaria, Playa del Inglés, vanaf € 299.-

dagaanbieding goedkope vliegvakantie playa del ingles gran canaria Aanbieding 8 daagse vliegreis Gran Canaria, Playa del Inglés, vanaf € 299. Aanbieding voor een 8 daagse vliegreis naar het zonovergote Gran Canaria, u boekt vanaf vandaag een 8 daagse vliegvakantie Playa del Inglés, Gran Canaria met ***Appartement, in het centrum en 150 meter van het strand gelegen vanaf € 299.-.

Bijvoorbeeld met vertrekdatum 15 december of 5 januari. Uiteraard is het mogelijk om ook op andere data voordelig te boeken. En op Gran Canaria is het altijd mooi weer, dus ideaal  om de Hollandse koude wintermaanden te ontvluchten. Terwijl het hier koud is, ligt u heerlijk met minimaal 21 graden aan het strand.

Gran Canaria is dé ideale Winterzon vakantie bestemmingen, het is er over het algemeen nooit kouder dan 21 graden. Heerlijk dus om tijdens de winterperiode van een nodige dosis zonneschijn te genieten. En nu dus al vanaf € 299.- naar het zonovergote Gran Canaria.

Genoemde vanaf prijs is op bovengenoemde data, maar u kunt nog veel meer data selecteren met voordelige vanaf prijzen. Klik hieronder op de button om naar deze dagaanbieding Gran Canaria te gaan.

Deal is geldig tot: Onbekend & op=op.

klik hier36 Aanbieding 8 daagse vliegreis Gran Canaria, Playa del Inglés, vanaf € 299.