Aanbieding Playboy proefabonnement, 10 nummers € 20.- (stopt automatisch) Alleen donderdag 20 september

dagaanbieding playboy proefabonnement met hoge korting1 223x300 Aanbieding Playboy proefabonnement, 10 nummers € 20.  (stopt automatisch) Alleen donderdag 20 septemberhelaas verlopen Aanbieding Playboy proefabonnement, 10 nummers € 20.  (stopt automatisch) Alleen donderdag 20 septemberDE DAGAANBIEDING PLAYBOY IS VERLOPEN, KLIK HIER VOOR ALLE ANDERE PLAYBOY PROEFABONNEMENTEN MET KORTING.

Mannen, profiteer vandaag, donderdag 20 september van deze aanbieding proefabonnement op de Playboy. U krijgt namelijk alleen donderdag 20 september een aflopend abonnement, 10 nummers Playboy voor maar € 20.-. Dat is dus maar € 2.- per nummer. En het mooie is, dit betreft een proefabonnement dat automatisch stopt, dus u zit nergens aan vast & hoeft het dus zelf niet op te zeggen.

Zo ontvangt u elke maand de nieuwe Playboy voor een prikkie op uw deurmat, en dat wel 10 maanden lang. Voor een los nummer betaald u normaal € 5.99 & dan moet u er zelf nog de deur voor uit, nu dus maar € 2.- gewoon keurig thuisgestuurd.

Ook kunt u er voor kiezen dit abonnement kado te geven, vul dan gewoon uw betaalgegvens is & het adres van de ontvanger. Dat is toch een aangename verrassing voor de ontvanger.

Zoals gezegd, deze aanbieding is alleen op donderdag 20 september te bestellen tot 23.59 uur. Dus neem snel uw beslissing & bestel dit proefabonnement met een mega korting vandaag nog.

Deal is geldig op: donderdag 20 september 2012, tot 23.59 uur.

klik hier38 Aanbieding Playboy proefabonnement, 10 nummers € 20.  (stopt automatisch) Alleen donderdag 20 september