Online uitverkoop Crocs, tweede paar 50% korting & gratis verzending

uitverkoop crocs tweede paar 50 procent korting1 150x150 Online uitverkoop Crocs, tweede paar 50% korting & gratis verzendingOnline uitverkoop in de officiële webwinkel van Crocs – Goed nieuws voor de echte Croc fan, het is Sale op Crocs met kortingen, tweede paar 50% korting èn gratis verzending bij bestellingen boven de € 35.-. Koop nu uw crocs met hoge korting in de officieële webshop van crocs. De uitverkoop is helaas slechts van korte duur, namelijk vandaag tot en met zondag 18 mei aanstaande.

Crocs heeft heel veel artikelen in hun Sale afdeling met 50% op het tweede paar voor u klaarstaan. Dit is dus hèt moment om een paar van die mooie oerdegelijke crocs bij elkaar te shoppen.

Verder heeft crocs ook nog een outlet afdeling voor u klaarstaan met mega kortingen toe wel 70%. In de outlet heeft u nu al een paar crocs voor maar € 19.95.

En u krijgt ook nog eens 15% extra korting als u zich inschrijft voor de nieuwsbrief van crocs.

Verder krijgt u ook nog eens 5% extra korting op uw bestellingen tot en met 31 juli als u gebruik maakt van de speciale kortingscode. (Boat & Stretch Sole modellen uitgezonderd)

Gebruik kortingscode: CROCS5

En vul deze in tijdens het bestellingsproces als u hierom wordt gevraagd.

Voor nog veel meer uitverkopen en sales, neem gerust een kijkje in onze Categorie Kleding, wij zijn namelijk altijd op zoek naar de beste deals op online winkel gebied, zodat u kunt profiteren van korting op online winkelen op vele gebieden.

Klik hieronder op de button & u gaat direct naar de aanbiedingen afdeling met kortingen van 50% op het tweede paar crocs en gratis verzending.

TIP! Schrijf u in voor onze NieuwsBrief & ontvang één keer per week kortingen in uw mailbox.

Deal is geldig tot: Onbekend.

klik hier40 Online uitverkoop Crocs, tweede paar 50% korting & gratis verzending