3 Dwaze Dagen Bijenkorf 2012 zijn begonnen, 4, 5, & 6 oktober, aanbiedingen donderdag 4 oktober

3 dwaze dagen bijenkorf folders online bekijken1 3 Dwaze Dagen Bijenkorf 2012 zijn begonnen, 4, 5, & 6 oktober, aanbiedingen donderdag 4 oktober

Eindelijk is het zover, de alom populaire 3 dwaze dagen van de Bijenkorf 2012 zijn vandaag van start gegaan. Vandaag, donderdag 4 oktober is de eerste dwaze dag van de 3 dwaze dagen van de Bijenkorf. Bekijk de folder online en zie wat de Bijenkorf u vandaag aan aanbiedingen te bieden heeft. Ook kunt u de folders voor 5 & 6 oktober alvast bekijken. De drie dwaze dagen 2012 vallen dit jaar op donderdag 4, vrijdag 5 & zaterdag 6 oktober. In de folder boekjes ziet u de 3 dwaze dagen aanbiedingen pèr dag. Reuze handig dus, zo kunt u alvast zien wat u voordelig aan gaat schaffen.

Shop voordelig online in de webwinkel van de bijenkorf tijdens de 3 dwaze dagen 2012, de webwinkel opend iedere dag, net zoals vestigingen om 09.00 uur. Dat scheelt rijen, wachttijden, gedring en dus een hoop tijd. Shop dus voordelig uw 3 dwaze dagen artikelen met korting  vanuit u luie stoel.

Houdt u er wel rekening mee dat de kans bestaat dat u zult moeten wachten, vanwege enorme drukte in de webwinkel. Het is af en toe zo druk dat de server van de Bijenkorf het niet aankan, maar geduld is een schone zaak, u komt vanzelf aan de beurt.

Klik hieronder op de button & u gaat direct naar de drie dwaze dagen pagina van de Bijenkorf met de actuele aanbiedingen & speciale acties van vandaag.

klik hier6 3 Dwaze Dagen Bijenkorf 2012 zijn begonnen, 4, 5, & 6 oktober, aanbiedingen donderdag 4 oktober

Klik hieronder op de banner & u gaat gelijk naar de juiste pagina om per dag de boekjes voor de 3 dwaze dagen Bijenkorf aanbiedingen te bekijken. Zo kunt u vooruit kijken naar wat voor aanbiedingen er nog komen gaan & bent u als eerste op de hoogte van de dwaze dag deals.

 

drie dwaze dagen folders online bekijken 3 Dwaze Dagen Bijenkorf 2012 zijn begonnen, 4, 5, & 6 oktober, aanbiedingen donderdag 4 oktober