Aanbieding KRO magazine, 10 maanden voor € 10.-, slechts € 1.- per maand

aanbieding tv gids abonnement hoge korting1 300x160 Aanbieding KRO magazine, 10 maanden voor € 10. , slechts € 1.  per maandSuper deal voor een abonnement op KRO Magazine, de tv gids van de KRO. Nu een tijdelijke aanbieding die u tot en met . 12 oktober kunt bestellen. Namelijk 10 maanden de KRO gids op uw deurmat voor maar € 1.- per maand. Nu 10 maanden voor maar € 10.-. Dit betreft wel een doorlopend abonnnement, dus als u er niet aan vast wil zitten, diend u het zelf op te zeggen. U heeft een opzegtermijn van 1 maand.

Ook kunt u er voor kiezen dit abonnement aan iemand kado te geven. Dan stopt dit abonnement automatisch, dus zit de ontvanger nergens aan vast en niemand hoeft zo iets op te zeggen. Vul gewoon uw betaal gegevens in en het adres van de ontvanger, en u heeft dit abonnement kado gedaan.

Bestel dus nu dit abonnement, 10 maanden voor maar € 10.- & ontvang elke week deze complete tv gids op uw deurmat voor een prikkie. Klik hieronder op de button en u gaat direct naar de juiste pagina om deze aanbieding te  bekijken.

Deal is geldig tot: 13 oktober 2012.

klik hier13 Aanbieding KRO magazine, 10 maanden voor € 10. , slechts € 1.  per maand