Hotelweek Hotelspecials, **** en *****hotels voor € 25.- & € 35.- per nacht

Super aanbiedingen op vele **** en *****hotels in Nedeland, België, Duitsland, Luxemburg en Frankrijk. Tijdens de hotelweek van hotelspecials krijgt u een enorm aanbod voorgeschoteld met de meest luxueuze **** en *****hotels en dat alles vanaf maar € 25.- p.p.p.n.

U kunt hotels boeken voor deze lage prijzen tijdens de hotelweek, hotels zijn te boeken tot en met 15 november, 18.00 uur. De hotelweek vindt plaats tussen 31 december 2013 tot en met 12 januari 2014 (dus ook met Oud & Nieuw). U kunt dus voor deze reisperiode boeken. En met de selectie van de hotelweek bent u gegarandeerd verzekerd van een heerlijk verblijf in een top hotel. Voor alle ****hotels betaald u € 25.- p.p.p.n. & voor alle *****hotels betaald u € 35.- p.p.p.n.

Wat dacht u van verblijf in een *****hotel in bijvoorbeeld Brussel, Antwerpen, Amsterdam, Berlijn of bijvoorbeeld Scheveningen? Ideaal voor een leuke citytrip inclusief luxe verblijf. Of ga voor de natuur en kies voor een hotel in bijvoorbeeld Drenthe, Limburg, aan de kust, Luxemburg of bijvoorbeeld Ile de France. Boek nu gewoon met een hele hoge korting uw hotel tijdens de hotelweek van hotelspecials.

Tip van de redactie:

  • *****Hotel Stanhope Hotel Brussel, € 35.- p.p.p.n. (getest door de redactie)
  • ****Hotel Carlton Beach Scheveningen hotel, € 25.- p.p.p.n.
  • *****Hotel Steigenberger Kurhaus hotel met speciaal VIP arrangement, € 70.- p.p.p.n.
  • ****Hotel Leopold Antwerpen, € 25.- p.p.p.n.
  • ****Hotel Jean de Bohême, Durbuy, Ardennen, € 25.- p.p.p.n. (getest door de redactie)

Snel dus naar de hotelweek van hotelspecials om uw prachtverblijf voor een lage prijs te boeken tussen 1 en 14 januari 2013. Klik hieronder op de button om naar deze actie te gaan.

Tip! Schrijf u in voor onze Nieuwsbrief & ontvang één keer per week kortingen in uw mailbox.

Deal is geldig tot: 15 november 18.00 uur.