Korting Tikibad Winter entreekaarten Duinrell, van € 15.- voor € 10.-

korting tikibad winter entreekaarten 2012 2013 Korting Tikibad Winter entreekaarten Duinrell, van € 15.  voor € 10. Tijdens de koude wintermaanden heerlijk subtropisch gaan genieten in het Tikibad? Heerlijk toch? En dat kan nu met € 5.- korting. Met deze actie korting Tikibad Winter entreekaarten voor Duinrell besteld u uw Tikbad winter entreekaarten namelijk van € 15.- voor maar € 10.-.

Deze kortings actie loopt tot en met 5 januari 2014. Zo gaat u heerlijk 5 uur lang genieten in het subtropische Tikibad paradijs.

Beleef eindeloos glijbaanplezier in het grootste overdekte waterglijbanenparadijs van de Benelux! Het Tikibad is geen gewoon zwembad, maar een echt waterglijbanenparadijs met elf unieke glijbanen! Voel de adrenaline door je lichaam gieren in de Tyfoon, de Blits en de Flits of tol op hoge snelheid rond in de enorme trechter van de Cycloon. Stap in de startcabine van de X-stream, waarna de bodem onder je voeten verdwijnt. Durf jij het aan?

Naast vele supersnelle afdalingen zijn er in het Tikibad ook glijbanen voor de hele familie, zoals de Super Slide en de Family Slide. Zin om even bij te komen met de kleinere kinderen? Stap in het kinderbadje met miniglijbanen en spetter er op los!

Klik hieronder op de button om uw Tikibad Winter entreekaarten met € 5.- korting te bestellen.

Tip! Schrijf u in voor onze Nieuwsbrief & ontvang één keer week kortingen in uw mailbox.

Deal is geldig tot: 6 januari 2014.

klik hier23 Korting Tikibad Winter entreekaarten Duinrell, van € 15.  voor € 10.