Korting entreekaarten WinterCircus Utrecht, van € 30.- voor € 25.-

korting entreekaarten wintercircus utrecht 20121 300x300 Korting entreekaarten WinterCircus Utrecht, van € 30.  voor € 25. Korting WinterCircus Utrecht entreekaarten, nu € 5.- korting op uw tickets, namelijk van € 30.- voor € 25.-. Ga er nu dus lekker voordelig tussenuit naar het leuke WinterCircus in Utrecht. Een super uitstapje voor het hele gezin tijdens de Kerstvakantie.

Voor volwassenen geldt, entreekaarten, van 30.- voor € 25.- & voor entreekaarten kinderen geldt, van € 25.- voor € 20.-.

Ieder jaar presenteert Wintercircus Utrecht een volledig nieuwe show met sensaties uit alle windstreken. De productie behoort tot de grootste familievoorstellingen in Nederland tijdens de kerstvakantie en verwelkomt jaarlijks duizenden bezoekers.

Minstens zo bijzonder is de ‘menselijke kanonskogel’. De Amerikaanse Robin Valencia is de enige vrouwelijke acrobaat in Europa die het aandurft om zich vanuit een levensgroot kanon door de tent te laten schieten. Daarnaast hebben wij onder meer spectaculaire luchtacrobatiek, handstandacrobaten, diaboloartiesten, clowns en prachtige paardennummers gecontracteerd die samen met de nieuwste special effects voor een onvergetelijke belevenis zorgen. Als extra attractie is bovendien ‘Sittah’ aan de voorstelling toegevoegd. Deze wereldberoemde Nederlandse illusionist presenteert samen met een showballet een reeks spectaculaire illusies. De voorstelling vindt plaats in een modern en perfect verwarmd tentencomplex dat met veel pluche, klatergoud en zelfs loges de allure heeft van een theater. Alle tenten zijn volledig in kerstsfeer ingericht en voorzien van honderden lampjes die samen voor een sprookjesachtige uitstraling zorgen.

En nu kunt u dus uw entreekaarten met € 5.- korting bestellen. Zo kan uw korting flink oplopen indien u met een groep of het hele gezin gaat. De show worden gegeven van zaterdag 22 december tot en met zaterdag 5 januari om 12.00 uur & om 16.00 uur. Snel dus naar deze actie om uw entree kaarten met korting te bestellen. Klik hieronder op de button & u gaat direct naar deze actie.

Deal is geldig tot: Onbekend & vol=vol. 

klik hier48 Korting entreekaarten WinterCircus Utrecht, van € 30.  voor € 25.