voetbal international abonnement Aanbieding Voetbal International, 46 nummers voor € 62,80 (nu met gratis VI DVD en VI Seizoensgids)

Aanbieding Voetbal International, 46 nummers voor € 62,80 (nu met gratis VI DVD en VI Seizoensgids)

Wilt u hele seizoen lang (52 weken) elke week opnieuw Nederlands populairste voetbaltijdschrift op uw deurmat krijgen? Zo ja, profiteer dan van een abonnement op Voetbal International met 57% korting. Als u nu namelijk een abonnement van 52 nummers op Voetbal International afsluit dan ontvangt u dit populaire voetbaltijdschrift 52 weken lang op uw deurmat voor maar € 62,80. Dat is in totaal maar liefst € 84,40 korting ten opzichte van de losse verkoopprijs van € 147,20 voor 52 nummers VI. En als klap op de vuurpijl krijgt u nu ook bij dit abonnement nog eens gratis de VI Seizoensgids en de VI DVD met de hoogtepunten van Voetbal International op TV van afgelopen seizoen. En neemt u liever een korter lopend abonnement op VI? Profiteer dan van een halfjaar abonnement op Voetbal International, dit ontvangt u nu met 49% korting, waardoor u geen € 83,20 betaalt, maar slechts € 42,80 voor een halfjaar abonnement op VI. En ook als u een proefabonnement (wat automatisch afloopt) van VI voor uzelf wilt bestellen of cadeau wilt geven zit u goed bij VI. U ontvangt namelijk 22% korting en betaalt voor 8 nummers VI geen € 25,60 maar slechts 20 Euro. Alle mogelijkheden voor een VI abonnement heeft vindt u hieronder:

8 weken Voetbal International voor maar 11 Euro 300x200 Aanbieding Voetbal International, 46 nummers voor € 62,80 (nu met gratis VI DVD en VI Seizoensgids)

– Klik hier om 52 nummers Voetbal International te bestellen, nu van € 147,20 voor € 62,80 (geld tot wederopzegging, 57% korting, nu inclusief gratis VI DVD en een gratis VI seizoensgids)

– Klik hier om 26 nummers Voetbal International te bestellen, nu van € 83,20 voor € 42,80 (geld tot wederopzegging, 49% korting, nu inclusief gratis VI DVD en een gratis VI seizoensgids)

– Klik hier om 8 nummers Voetbal International te bestellen (of cadeau te geven), nu van € 25,60 voor € 20,- (stopt automatisch, 22% korting)

Met een abonnement op Voetbal International mist u niks van de de Eredivisie, de Champions League, de Europa League en de Jupiler League. En ook aan de grote buitenlandse competities, zoals het Premiership, de Primera Division, de Bundesliga en de Serie A, besteed Voetbal International elke week weer ruimschoots aandacht. En uiteraard mist ook niks van de voorbereiding van Oranje op het komende WK in Brazilië. Dus u ziet het met Voetbal International zit u altijd op de eerste rij en dat nu met maar liefst maximaal 57% korting ten opzichte van de normale prijs, wat wilt u nog meer? Bestel deze aanbieding van Voetbal International snel en profiteer van € 84,40 korting ten opzichte van de normale prijs van 52 nummers Voetbal International.

button website Aanbieding Voetbal International, 46 nummers voor € 62,80 (nu met gratis VI DVD en VI Seizoensgids)