Aanbieding Voetbal International, 46 nummers voor € 62,80 (nu met gratis VI DVD en VI Seizoensgids)

0

Bekijk alle abonnementen van VIWilt u hele seizoen lang (46 weken) elke week opnieuw Nederlands populairste voetbaltijdschrift op uw deurmat krijgen? Zo ja, profiteer dan nu bij 123Tijdschrift van een abonnement op Voetbal International met 57% korting. Als u nu namelijk op de website van 123Tijdschhrift een abonnement van 46 nummers op Voetbal International afsluit dan ontvangt u dit populaire voetbaltijdschrift 46 weken lang op uw deurmat voor maar € 62,80. Dat is in totaal maar liefst € 84,40 korting ten opzichte van de losse verkoopprijs van € 147,20 voor 46 nummers VI. En als klap op de vuurpijl krijgt u nu ook bij dit abonnement nog eens gratis de VI Seizoensgids en de VI DVD met de hoogtepunten van Voetbal International op TV van afgelopen seizoen. En neemt u liever een korter lopend abonnement op VI? Profiteer dan van een halfjaar abonnement op Voetbal International, dit ontvangt u nu met 49% korting, waardoor u geen € 83,20 betaalt, maar slechts € 42,80 voor een halfjaar abonnement op VI. En ook als u een proefabonnement (wat automatisch afloopt) van VI voor uzelf wilt bestellen of cadeau wilt geven zit u goed bij 123tijdschrift. U ontvangt namelijk 22% korting en betaalt voor 8 nummers VI geen € 25,60 maar slechts 20 Euro. Alle mogelijkheden voor een VI abonnement die 123tijschrift voor u heeft vindt u hieronder:

– Klik hier om 46 nummers Voetbal International te bestellen, nu van € 147,20 voor € 62,80 (geld tot wederopzegging, 57% korting, nu inclusief gratis VI DVD en een gratis VI seizoensgids)

– Klik hier om 26 nummers Voetbal International te bestellen, nu van € 83,20 voor € 42,80 (geld tot wederopzegging, 49% korting, nu inclusief gratis VI DVD en een gratis VI seizoensgids)

– Klik hier om 8 nummers Voetbal International te bestellen (of cadeau te geven), nu van € 25,60 voor € 20,- (stopt automatisch, 22% korting)

Met een abonnement op Voetbal International mist u niks van de de Eredivisie, de Champions League, de Europa League en de Jupiler League. En ook aan de grote buitenlandse competities, zoals het Premiership, de Primera Division, de Bundesliga en de Serie A, besteed Voetbal International elke week weer ruimschoots aandacht. En uiteraard mist ook niks van de voorbereiding van Oranje op het komende WK in Brazilië. Dus u ziet het met Voetbal International zit u altijd op de eerste rij en dat nu met maar liefst maximaal 57% korting ten opzichte van de normale prijs, wat wilt u nog meer? Bestel deze aanbieding van Voetbal International snel bij 123tijdschrift en profiteer van € 84,40 korting ten opzichte van de normale prijs van 46 nummers Voetbal International.

8 nummers VI voor 11 Euro

Email door naar vrienden, voeg toe aan favorieten, printen, of volg ons op rss. Plaats op hyves, facebook, nujij of twitter dit bericht door. Neem ook eens een kijkje in onze andere categorieën voor leuke kortingen.
  • Print
  • Google Bookmarks
  • Add to favorites
  • email
  • RSS
  • Facebook
  • Hyves
  • NuJIJ
  • Twitter
© 2013 dolledwazedeals.nl. All rights reserved.
Alle online aanbiedingen voor u verzameld, dolledwazedeals.nl.