Bij Nuon krijgt u een iPad mini bij het Energie+ pakket

gratis Apple iPad Mini bij overstappen energie 150x150 Bij Nuon krijgt u een iPad mini bij het Energie+ pakkethelaas verlopen1 Bij Nuon krijgt u een iPad mini bij het Energie+ pakketDEZE ACTIE IS VERLOPEN, KLIK HIER VOOR EEN GRATIS APPLE IPAD3 BIJ OVERSTAPPEN ENERGIE.

Nuon heeft nu een topaanbieding voor u samen gesteld. Als u nu namelijk overstapt naar het Nuon Energie+ pakket dan krijgt u hier de Apple iPad Mini bij. Maar daarmee houdt uw voordeel bij Nuon nog niet op, want u profiteert ook 3 jaar lang van een variabele lage prijs voor uw energie en gas. En bovendien biedt Nuon u met het Energie+ pakket een aantal handige Apps waardoor u op uw iPad Mini, die u dus krijgt van Nuon, uw energieverbruik kunt bij houden. Zo komt u niet voor verrassingen te staan en krijgt u dus ook nog is inclusief een iPad Mini, wat wilt u nog meer?

De Apple iPad Mini, die u krijgt van Nuon, is het kleine broertje van de gewone iPad. Maar dat wil niet zeggen dat de iPad Mini mindere specificaties heeft als zijn grotere broer. Nee de iPad Mini biedt uw de topkwaliteit die u van Apple gewend bent. Zo beschikt de gratis Apple iPad Mini over een 7.9 inch Retina TouchScreen met een goede resolutie van 1024 x 768 Pixels. Bovendien is de Apple iPad Mini slechts 7,2 mm dik, waardoor u hem heel eenvoudig overal mee naar toe neemt. En ook met de snelheid van de Apple iPad Mini is niks mis. De iPad Mini beschikt namelijk over een nieuwe A6X-chip en een krachtige Dual-Core processor, waardoor het werken met de iPad Mini een waar feest is.

Bovendien draait de iPad Mini op het nieuwste iOS 6 besturingssysteem van Apple, hierdoor heeft u toegang heeft tot meer als 275.000 Apps. En met de 5.0 MegaPixel camera met Full HD (1080p) video-opnamemogelijkheid van de iPad Mini legt u al uw onvergetelijke momenten weer haarscherp vast. Tot slot beschik de Apple iPad Mini ook weer over een 1.2 MegaPixel camera aan de voorkant waardoor u bijvoorbeeld perfect kunt skypen met de Apple iPad Mini. Kortom de Apple iPad Mini combineert een handzaam design met topprestaties en mag dus gerust weer revolutionair genoemd worden. Dus wilt u ook een top tablet PC op zakformaat voor niks in huis halen? Zo ja stap dan over naar het Nuon Energie+ pakket, profiteer van gunstige prijzen voor uw stroom en gas en krijg de Apple iPad Mini voor niks van Nuon.

Deal is geldig tot: onbekend & OP = OP

button website3 Bij Nuon krijgt u een iPad mini bij het Energie+ pakket