Klein van formaat, groots in prestaties: de gratis Apple iPad Mini

25% korting op abonnement en gratis de nieuwe iPad Mini cadeauDolle dwaze Tablet PC aanbieding van Castle in samenwerking met Vodafone. U kunt nu namelijk via Castle helemaal gratis de Apple iPad Mini, de tablet PC die klein is van formaat, maar groots in prestaties, in huis halen. Hoe? Heel eenvoudig, door via Castle een 2-jarig Vodafone Bel+Sms+Web Vaak 37,50 abonnement af te sluiten. En het mooie is, als u dit nu doet krijgt u, naast de gratis Apple iPad Mini, ook nog is de Samsung E1050 GSM gratis bij uw bestelling en profiteert u ook nog is van 12 maanden lang 25% korting op uw Vodafone abonnement. Zo wordt het wel heel voordelig om de iPad Mini gratis in huis te halen.

Het 2-jarige Vodafone Bel+Sms+Web Vaak 37,50 abonnement biedt u 90 belminuten, een onbeperkt aantal belminuten naar andere Vodafone klanten, een onbeperkt aantal sms'jes en 500 MB supersnel internet (tot 7.2 Mbps) per maand op uw Smartphone. U betaalt hiervoor, via Castle, slechts € 37,50 per maand. Maar nu betaalt u dus tijdelijk de eerste 12 maanden zelfs maar € 28,13 per maand voor dit abonnement. Dat scheelt in totaal maar liefst € 112,44 aan abonnementskosten.

De gartis Apple iPad Mini mag dan klein zijn van formaat, hij is groots in prestaties. De deze mooie handzame Tablet PC van Apple biedt u namelijk gewoon de topkwaliteit die u van Apple gewend bent. Zo beschikt de gratis Apple iPad Mini over een 7.9 inch Retina TouchScreen met een scherpe resolutie van 1024 x 768 Pixels. Bovendien is de Apple iPad Mini slechts 7,2 mm dik, waardoor u hem heel eenvoudig overal mee naar toe neemt. En ook met de snelheid van de Apple iPad Mini is niks mis. De iPad Mini beschikt namelijk over een nieuwe A6X-chip en een krachtige Dual-Core processor, waardoor het werken met de iPad Mini een waar feest is. Bovendien draait de iPad Mini op het nieuwste iOS 6 besturingssysteem van Apple, hierdoor heeft u toegang heeft tot meer als 275.000 Apps. En met de 5.0 MegaPixel camera met Full HD (1080p) video-opnamemogelijkheid van de iPad Mini legt u al uw onvergetelijke momenten weer haarscherp vast. Tot slot beschik de Apple iPad Mini ook weer over een 1.2 MegaPixel camera aan de voorkant waardoor u bijvoorbeeld perfect kunt Skypen met de gratis Apple iPad Mini. Kortom de Apple iPad Mini combineert een handzaam design met topprestaties en mag dus gerust weer revolutionair genoemd worden. Dus wilt u ook een top tablet PC op zakformaat gratis in huis halen? Bestel hem dan snel bij Castle en profiteer van 12 maanden lang 25% korting op uw 2-jarige Vodafone abonnement.

25% korting op abonnement en gratis de nieuwe iPad Mini cadeau