Cashback acties, tot € 129.- retour bij overstappen zorgverzekeringen 2013

cashback acties zorgverzekeringen 2013 waar krijg ik euros retour bij afsluiten zorgverzekering 2013 Cashback acties, tot € 129. retour bij overstappen zorgverzekeringen 2013Waar krijgt u geld retour bij het overstappen van zorgverzekeraar in 2013 – Als u vóór 31 december 2012 overstapt van zorgverzekering kunt u tot wel € 129.60.- cashback krijgen op uw bankrekening. Stap nu over van zorgverzekering voor 2013 en ontvang tot € 129.60.- retour op uw bankrekening. Ook zijn er een aantal zorgverzekeraars die u € 75.- retour geven als u van zorgverzekering overstapt voor 2013. Daarom zetten wij van dolledwazedeals.nl voor u deze welkomst acties voor u op een rij. U krijgt bijvoorbeeld € 50.- retour op uw bankrekening als u overstapt naar VGZ. Als u via United Consumers overstapt naar VGZ krijgt u € 129.60 retour op uw bankrekening.

Opzeggen van uw zorgverzekering kan tot 31 december 2012, overstappen kan tot 31 januari 2013. Wacht dus niet te lang als u wilt overstappen van zorgverzekeraar.

Bij United Consumers kunt u er ook voor kiezen deze cashback in te wisselen voor een gratis Samsung Galaxy Tab 2, of een combi pakket Phillips Living Colours lamp met Wake up Light, meer hierover leest u in dit bericht (klik hier).

Bij welke zorgverzekeraars krijgt u € 75.- retour op uw bankrekening als welkomst actie? Als u overstapt voor 2013 naar zorgverzekeraars Zilveren Kruis, Take Care Now & Agis. Wij zetten voor u de acties op een rij, klik op de buttons hieronder en u gaat direct naar desbetreffende verzekeraar.
United Consumers VGZ – € 129.60 retour als u via United Consumers overstapt naar de zorgverzekering van VGZ. De maandpremie van VGZ bedraagt € 97.15 & is een natura polis. Bij een naturapolis heeft u een beperkte zorgkeuze, en hoeft u nooit rekeningen voor te schieten. Waar u terecht kunt in uw provincie kunt u vinden op de website van de zorgaanbieder.

Om direct naar United Consumers te gaan klikt u hieronder op de button.

klik voor zorgverzekeraar Cashback acties, tot € 129. retour bij overstappen zorgverzekeringen 2013
Zilveren Kruis – € 75.- retour als u overstapt naar de zorgverzekering van Zilveren Kruis. De maandpremie van de Zilveren Kruis zorgverzekering bedraagt € 104.25. De zorgverzekering van Zilveren Kruis is een naturapolis. Bij een naturapolis heeft u een beperkte zorgkeuze, en hoeft u nooit rekeningen voor te schieten. Waar u terecht kunt in uw provincie kunt u vinden op de website van de zorgaanbieder.

Het volledige bericht over de Zilveren Kruis is te vinden in dit bericht (klik hier). Om direct naar Zilveren Kruis te gaan klikt u hieronder op de button.

klik voor zorgverzekeraar Cashback acties, tot € 129. retour bij overstappen zorgverzekeringen 2013

Agis – € 75.- retour als u overstapt naar de zorgverzekering van Agis. De maandpremie van de Agis zorgverzekering bedraagt € 108.25. De zorgverzekering van Agis is een naturapolis. Bij een naturapolis heeft u een beperkte zorgkeuze, en hoeft u nooit rekeningen voor te schieten. Waar u terecht kunt in uw provincie kunt u vinden op de website van de zorgaanbieder.

Het volledige bericht over de Agis is te vinden in dit bericht (klik hier). Om direct naar Agis te gaan klikt u hieronder op de button.

klik voor zorgverzekeraar Cashback acties, tot € 129. retour bij overstappen zorgverzekeringen 2013

Take Care Now – € 75.- retour als u overstapt naar de zorgverzekering van Take Care Now. De maandpremie van de Take Care Now zorgverzekering bedraagt € 99.67. De zorgverzekering van Take Care Now is een naturapolis. Bij een naturapolis heeft u een beperkte zorgkeuze, en hoeft u nooit rekeningen voor te schieten. Waar u terecht kunt in uw provincie kunt u vinden op de website van de zorgaanbieder. Verder richt zorgverzekeraar Take Care Now zich op jongeren, maar iedereen kan zich uiteraard aanmelden bij Take Care Now. U vindt meer jongeren gerichte produkten in hun aanvullende pakketten.

Het volledige bericht over de Take Care Now is te vinden in dit bericht (klik hier). Om direct naar Take Care Now te gaan klikt u hieronder op de button.

klik voor zorgverzekeraar Cashback acties, tot € 129. retour bij overstappen zorgverzekeringen 2013
Verder krijgt u ook tot 10% korting op uw zorgpremie 2013 als u overstapt via vergelijkings websites als verzekeringssite, prizewize, united consumers of independer. Ook bij Univé krijgt u 10% premie korting (klik hier). De premie van Univé bedraagt in 2013 € 97.15. Klik hieronder op de button om naar het overzicht van zorgverzekering vergelijkings sites te gaan.

zorgverzekeringen voor 2013 vergelijken Cashback acties, tot € 129. retour bij overstappen zorgverzekeringen 2013
Wilt u toch nog even verder kijken naar alle zorgverzekeringen voor 2013? Bekijk dan ons prijsoplopend premie overzicht voor zorgverzekeringen voor 2013. Hier vindt u de basispremies van zorgverzekeringen voor 2013 oplopend van de laagste prijs naar de hoogste prijs en informatie over de desbetreffende verzekeraar, aanvullende verzekeringen & tandarts verzekeringen. Klik hieronder op de button om naar het oplopend premie prijsoverzicht te gaan. Ook kunt u gebruik maken van onze Zorgzoeker, met één druk op de knop een prijs overzicht, klik hier om naar onze zorgzoeker te gaan.

zorgverzekeringen voor 2013 vergelijken Cashback acties, tot € 129. retour bij overstappen zorgverzekeringen 2013

 

KLIK HIER OM ALLE ZORGVERZEKERINGEN TE VERGELIJKEN MET ONZE ZORGVERGELIJKER

 

Email door naar vrienden, voeg toe aan favorieten. Deel op facebook of twitter dit bericht door. Neem ook eens een kijkje in onze andere categorieën voor leuke kortingen en de beste aanbiedingen.
 • Print
 • Google Bookmarks
 • Add to favorites
 • email
 • Facebook
 • Twitter