Goedkoopste Zorgverzekering met Vrije Zorgkeuze 2013

goedkoopste zorgverzekering vrije zorgkeuze 2013 Goedkoopste Zorgverzekering met Vrije Zorgkeuze 2013De goedkoopste zorgverzekering met vrije zorgkeuze voor 2013 is de zorgverzekering van Ditzo. Dit jaar heeft u namelijk een uitgebreide keuze uit zorgverzekeringen, echter is er één verschil. U kunt kiezen uit natura polissen en restitutie polissen. Een zorgverzekering met een restitutie polis is een zorgverzekering met vrije zorgkeuze. Met een vrije zorgkeuze, oftewel een restitutie polis kunt u gewoon bij alle zorgverleners terecht, bij een natura polis is dit niet het geval, u zult dan ten alle tijde de website van de zorgverzekeraar moeten nakijken om te kijken welke zorgverleners desbetrefffende verzekeraar vergoed in uw regio. En dat verschilt nogal behoorlijk per zorgverzekeraar. Kies dan gewoon voor de makkelijkste weg, namelijk een voordelige zorgverzekering met vrije zorgkeuze van Ditzo. U betaald voor de Ditzo zorgverzekering in 2013 een basispremie van € 98,50 per maand. Hoogt u uw verplichte eigen risico op tot maximaal € 500.- dan betaald u een basispremie van € 78.50 per maand. En volgens de consumentenbond loont het ook zeer zeker om over te stappen, dit kan u tot vele honderden euro's besparen per jaar, dus waarom zou u het niet doen?

En de zorgverzekering van Ditzo met vrije zorgkeuze is de goedkoopste & ook nog eens als beste getest door Independer & dat is natuurlijk niet voor niets. Gaat u er dus maar vanuit dat u met Ditzo goed zit. En hoeft u ook niet na te zoeken bij welke zorgverleners (bijvoorbeeld ziekenhuizen of apotheken en meer) u terecht kunt in uw regio.

Wilt u een uitgebreide uitleg lezen over het verschil tussen een natura polis en een restitutie polis? Ga dan naar dit bericht (klik hier) om naar onze zorgverzekering vergelijkings site te gaan.

U heeft nog maar een aantal dagen om uw huidige zorgverzekering op te zeggen. Een aantal zorgverzekeraars maakt gebruik van een overstap service. Hoe gaat overstappen verder in z'n werk? U kunt uw huidige zorgverzekering opzeggen voor 31 december. Vervolgens heeft u tot 31 januari 2013 de tijd om over te stappen naar een nieuwe zorgverzekeraar. Doet u dit vervolgens niet op tijd, dan wordt u weer teruggezet naar uw huidige verzekering.

Stap dus nu over naar de goedkoopste zorgverzekering met vrije zorgkeuze die ook nog eens als beste getest is door Independer. U betaald volgend jaar dan € 98.50 per maand of € 78.50 per maand met het maximale eigen risico.

Wilt u alle zorgverzekeringen voor 2013 nog eens vergelijken? Maak dan gebruik van onze zorgzoeker, binnen een handomdraai alle prijzen op een rij & kies voor vrije zorgkeuze of niet, aanvullend of niet, bepaal uw eigen risico, tandarts verzekering & zie direct wat u kwijt bent (klik hier om naar onze zorgzoeker te gaan) of neem een kijkje op www.nuzorgvergelijken.nl.

Om direct naar de zorgverzekering van Ditzo te gaan, klikt u hieronder op de button & u gaat direct naar de juiste pagina van Ditzo.

klik voor zorgverzekeraar Goedkoopste Zorgverzekering met Vrije Zorgkeuze 2013

 

 

KLIK HIER OM ALLE ZORGVERZEKERINGEN TE VERGELIJKEN MET ONZE ZORGZOEKER

 

 

Email door naar vrienden, voeg toe aan favorieten. Deel op facebook of twitter dit bericht door. Neem ook eens een kijkje in onze andere categorieën voor leuke kortingen en de beste aanbiedingen.
  • printfriendly Goedkoopste Zorgverzekering met Vrije Zorgkeuze 2013
  • googlebookmark Goedkoopste Zorgverzekering met Vrije Zorgkeuze 2013
  • addtofavorites Goedkoopste Zorgverzekering met Vrije Zorgkeuze 2013
  • email link Goedkoopste Zorgverzekering met Vrije Zorgkeuze 2013
  • facebook Goedkoopste Zorgverzekering met Vrije Zorgkeuze 2013
  • Twitter