Oxxio goedkoopste energieleverancier volgens de Consumentenbond

Energie deals 150x150 Oxxio goedkoopste energieleverancier volgens de ConsumentenbondStap over naar Oxxio en bespaar honderden euro's per jaar — Oxxio is in een onderzoek van de Consumentenbond van maart 2011 als goedkoopste energieleverancier uit de test gekomen. De Consumentenbond testte alle grote energieleveranciers om te bekijken of het nut heeft om over te stappen. De conclusie was duidelijk: Overstappen loont en vooral als u naar Oxxio overstapt.

Bent u nog niet overtuigt? Doe dan de pakkettest op Oxxio en u ziet meteen hoe weinig u kwijt bent bij Oxxio. Bovendien krijgt u als u de pakkettest van Oxxio invult altijd een Gratis Philips sensor lamp t.w.v. € 10,99 cadeau. Kortom surf snel naar Oxxio en pak dat voordeel.

index Oxxio goedkoopste energieleverancier volgens de Consumentenbond

Neem ook eens een kijkje in onze andere categorieën, voor bijvoorbeeld korting op uw entreekaarten, korting vakanties, korting op kleding, voordelige proefabonnementen, de beste gsm deals en meer, kortom, alleen de aller beste aanbiedingen en deals vindt u op dolledwazedeals.nl.