Goedkope vliegtickets Ierland retour, Cork tot 50% korting

goedkope vliegtickets Ierland korting Goedkope vliegtickets Ierland retour, Cork tot 50% kortingLeuke aanbieding op goedkope vliegtickets Ierland, Cork, nu tot wel 50% korting op retourtickets Amsterdam – Cork. Deze super aanbieding op goedkope vliegtickets is te boeken voor 11 februari 2013 met reisperiode 1 maart tot 31 mei 2013. U vliegt met Aerlingus, de echte Ierse airliner te herkennen aan het groene klavertje.

Ontdek het werkelijk prachtige Ierland of breng een bezoek aan het mooie, leuke Dublin, ideaal voor een leuke citytrip. Geniet van het prachtige natuurschoon van Ierland, het historische erfgoed, de cultuur en folklore die Ierland rijk is.

Uw bezoek aan Ierland begint met een voordelig vliegticket, dus profiteer van deze aanbieding. Klik hieronder op de button om naar de actiepagina van Aerlingus te gaan.

Zoekt u nog een voordelig hotel of appartement? Dan hebben wij vele aanbiedingen en speciale acties voor u klaar staan in onze Categorie Vakanties. Klik hier om naar onze Categorie Vakanties te gaan.

En klik hieronder op de button om naar de Actie van Aerlingus te gaan.

Deal is geldig tot: 11 februari.

klik hier3 Goedkope vliegtickets Ierland retour, Cork tot 50% korting