Kortingscode de Bodyshop, 20% korting

kortingscode de bodyshop 300x106 Kortingscode de Bodyshop, 20% kortingLeuke actie van de Bodyshop, met de speciale kortingscode van dolledwazedeals krijgen nieuwe klanten van de bodyshop maar liefst 20% korting op hun bestelling. Bij de bodyshop vindt u heel veel beauty producten op natuurlijke basis, zo bent u dus groen & bewust bezig.

En momenteel  heeft de Bodyshop ook nog eens vele aanbiedingen online staan. Bijvoorbeeld tot 30% korting op gezichts verzorging en gezichtsreiniginsprodukten, Chocomania Body Butter van € 16.- voor € 5.-, handcrèmes van € 12.50 voor € 7.-, douchegels 2 + 1 gratis en bijvoorbeeld 30% korting op cadeau's.

Voor de kortingscode voor 20% korting voor nieuwe klanten:

Gebruik kortingscode: WELKOM1207

Kopieer de actiecode uit dit bericht en plak deze in  uw bestellingsformulier bij de Bodyshop, zo pakt u 20% extra korting op uw bestellingen. Klik  hieronder op de button om naar de website van de Bodyshop te gaan.

Deal is geldig tot: 1 oktober 2013.

button website6 Kortingscode de Bodyshop, 20% korting

Email door naar vrienden, voeg toe aan favorieten. Deel op facebook of twitter dit bericht door. Neem ook eens een kijkje in onze andere categorieën voor leuke kortingen en de beste aanbiedingen.
  • printfriendly Kortingscode de Bodyshop, 20% korting
  • googlebookmark Kortingscode de Bodyshop, 20% korting
  • addtofavorites Kortingscode de Bodyshop, 20% korting
  • email link Kortingscode de Bodyshop, 20% korting
  • facebook Kortingscode de Bodyshop, 20% korting
  • Twitter