€ 10.- korting per persoon op vliegtickets alle bestemmingen Worldticketcenter

30 euro korting vliegtickets en vakanties € 10.  korting per persoon op vliegtickets alle bestemmingen Worldticketcenter€ 10.- Korting per persoon op vliegtickets WTC –  Leuke actie van WorldTicketCenter, vanaf vandaag krijgt u € 10.- korting per persoon op vliegticket boekingen bij WTC. De korting is geldig op àlle bestemmingen & per persoon, dus rekent u uw voordeel maar eens uit. De korting wordt weergegeven in stap 2 van het boekingsproces als – € 10.- korting en direct verrekend. Dat is toch als eerste verdiend en een leuke besparing op een boeking naar uw favoriete bestemming. Zo boekt u uw vliegtickets extra voordelig online. Deze actie voor € 10.- korting per persoon op alle vliegtickets loopt nog de hele maand september en een gedeelte van de maand oktober. Tot wanneer exact is nog niet aan ons bekend gemaakt.

Verder is het voor iedereen mogelijk om bij WorldTicketCenter vliegtickets te boeken, dus niet alleen met creditcard, maar ook gewoon met iDeal of PayPal, ook reuze handig dus.

Wacht dus niet langer met boeken, klik onder dit bericht op de button en kijk hoeveel u kunt besparen op vliegtickets. Voor eventueel aanvullende voorwaarden verwijzen wij u door naar de actie pagina.

Klik hieronder op de button en u gaat direct naar de juiste pagina van WorldTicketCenter.

TIP! Schrijf u in voor onze NieuwsBrief & ontvang één keer per week kortingen in uw mailbox.

Deal is geldig tot: Onbekend.

klik hier1 € 10.  korting per persoon op vliegtickets alle bestemmingen Worldticketcenter