Gratis Verzending op alles de Bijenkorf, tot en met 24 maart

0

gratis verzending de Bijenkorf 2013DEZE ACTIE IS HELAAS VELOPEN, U KUNT WEL FLINK BESPAREN IN DE BIJENKORF OUTLET AFDELING MET KORTINGEN TOT 80%, MEER HIEROVER LEEST U IN DIT BERICHT (KLIK HIER)

Gratis verzending de Bijenkorf – Eindelijk is het weer zover, vanaf zondag 17 maart tot en met zondag 24 maart is het weer gratis verzending op àlles uit de webwinkel van de Bijenkorf. Goed nieuws dus voor de echte Bijenkorf fans onder ons. Profiteer vanaf zondag 17 maart van géén verzendkosten. Deze actie is zoals gezegd, geldig op alles uit de online store van de Bijenkorf, dus ook op produkten uit de Outlet Store met kortingen tot wel 80%. En met gratis verzending kan uw korting natuurlijk enorm oplopen, denk bijvoorbeeld eens aan de verzending van zware produkten als bijvoorbeeld een design bankstel, salontafel, keukenapparatuur en meer.

Meer over de Outlet Store met kortingen tot 80% leest u in dit bericht (klik hier). Verder heeft de Bijenkorf binnenkort nog een leuke actie, het is nog wel geen tijd voor de drie dwaze dagen, maar de Bijenkorf komt met de Maffe Marathon met heerlijke kortingen vergelijkbaar met die van de drie dwaze dagen. De Maffe Marathon loopt van 26 maart 18.00 uur tot en met 7 april. Vanaf zondag 17 maart aanstaande kunt u de Maffe Marathon Folder online bekijken via dolledwazedeals.nl. Houdt ons dus in de gaten of schrijf u in voor de NieuwsBrief.

Om naar de gratis verzending op alles uit de webwinkel van de Bijenkorf te gaan, klikt u hieronder op de button, let op, gratis verzending geldig vanaf zondag 17 maart.

TIP! Schrijf u in voor onze NieuwsBrief & ontvang één keer per week kortingen in uw mailbox.

Deal is geldig van: Zondag 17 maart tot en met zondag 24 maart.

Geen verzendkosten de Bijenkorf

Email door naar vrienden, voeg toe aan favorieten, printen, of volg ons op rss. Plaats op hyves, facebook, nujij of twitter dit bericht door. Neem ook eens een kijkje in onze andere categorieën voor leuke kortingen.
  • Print
  • Google Bookmarks
  • Add to favorites
  • email
  • RSS
  • Facebook
  • Hyves
  • NuJIJ
  • Twitter
© 2013 dolledwazedeals.nl. All rights reserved.
Alle online aanbiedingen voor u verzameld, dolledwazedeals.nl.