Maffe Marathon de Bijenkorf 2013

Maffe Marathon de Bijenkorf Maffe Marathon de Bijenkorf 2013Maffe Marathon de Bijenkorf 2013 – Goed nieuws voor de Bijenkorf fans onder onder ons, de Maffe Marathon van de Bijenkorf 2013 barst vanaf dinsdag 26 maart om 18.00 uur weer los. Dat betekend heel veel produkten met korting online bestellen. Voor wie de Maffe Marathon nog niet kent, dit is de tegenhanger van de 3 Dwaze Dagen van de Bijenkorf die altijd in het najaar, omstreeks oktober plaats vindt. De Maffe Marathon dagen zijn dus eigenlijk 3 Dwaze Dagen die in het voorjaar plaats vinden. De Maffe Marathon boekjes kunt u nu alvast online bekijken door onder dit bericht op de button / knop te klikken. U vindt de online boekjes door rechts onderin de website van de Bijenkorf op de banner te klikken. De Maffe Marathon duurt tot en met 7 april.

Bekijk dus alvast de Maffe Marathon boekjes online, u heeft ook de mogelijkheid om alvast een verlanglijstje aan te maken in de folder, reuze handig dus, dan kunt u op dinsdag 26 maart om 18.00 uur direct vanuit uw luie stoel uw favoriete produkten uit uw verlanglijstje shoppen & weet u zeker dat uw artikelen nog niet uitverkocht zijn. De boekjes staan boordevol met super aanbiedingen  op oerdegelijke Bijenkorf produkten, van mode tot sieraden & van huishoudelijk, wonen en slapen, tot merk tassen of zonnebrillen.

Verder shopt u tot 26 maart met tot wel 80% korting in de Outlet afdeling van de Bijenkorf, meer hierover leest u in dit bericht (klik hier) en profiteerd u tot en met zondag 24 maart van gratis verzending op al uw bestellingen. Snel dus naar de Bijenkorf om online te winkelen met korting.

Klik hieronder op de button om naar de Bijenkorf te gaan.

TIP! Schrijf u in voor onze NieuwsBrief & ontvang één keer per week kortingen in uw mailbox.

Deal is geldig tot: Onbekend.

klik hier3 Maffe Marathon de Bijenkorf 2013