Online Weekend Sale de Bijenkorf

Weekend Sale de Bijenkorf 2013 Online Weekend Sale de Bijenkorfverlopen online aanbiedingen Online Weekend Sale de BijenkorfHelaas is de Weekend Sale verlopen, aanstaand weekend is het weer Online Weekend Sale. Nu krijgt u tot 30% korting tijdens de Stip actie van de Bijenkorf, klik onder dit bericht op de button om naar de Stip Uitverkoop van de Bijenkorf te gaan of klik hier. – Weekend Sale de Bijenkorf – Vanaf donderdag 29 mei is het weer online Weekend Sale bij de Bijenkorf. En dat betekend dat u weer kunt profiteren van leuke kortingen en speciale weekend deals. Met dit weekend (tot en met zondag 1 juni), 30% korting op heel veel mooie dames merk schoenen en accessoires, 20% korting op heel veel merk heren mode & 30% korting op heel veel mooie kinder merk mode.

Wij zetten voor u de Weekend Korting Deals op een rij:

  • 30% korting op heel veel mooie dames merk mode en accessoires
  • 30% korting op heel veel mooie heren merk mode en accessoires
  • 30% korting op heel veel mooie kinder merk mode en accessoires
  • 20% korting op heel veel dames-, heren- & kinder merk badmode
  • 15% korting op koken en tafelen
  • En kortingen op nog veel meer geselecteerde artikelen in de Weekend Sale

Verder shopt u altijd met tot 70% korting in de Bijenkorf Outlet afdeling, meer over hoe dit werkt leest u in dit bericht (klik hier)

Snel dus naar de webwinkel van de Bijenkorf om dit weekend met leuke kortingen de oerdegelijke kwaliteitsprodukten van de Bijenkorf te shoppen. Klik hieronder op de button en wij sturen u direct door naar de actie.

TIP! Schrijf u in voor onze NieuwsBrief & ontvang één keer per week kortingen in uw mailbox.

Deal is geldig tot: maandag 2 juni.

klik hier Online Weekend Sale de Bijenkorf