Computer Mania bij Mediamarkt, uitverkoop pc’s en laptops, bekijk de folder online

computer mania mediamarkt folder online bekijken Computer Mania bij Mediamarkt, uitverkoop pcs en laptops, bekijk de folder onlineComputer Mania bij Mediamarkt, bekijk de folder online – Het is weer zover, heel veel pc's, laptops, notebooks, printers en meer computer accessoires in de uitverkoop bij de Mediamarkt. Profiteer nu van extra hoge kortingen op pc gebied. U krijgt tot € 200.- voordeel op desktops, tot € 200.- voordeel op notebooks & tot € 75.- voordeel op monitors en printers. Zo koopt u nu al een prachtige laptop vanaf maar € 344.-, een printer vanaf € 44.-, een mooie snelle HP Pavillion desktop pc vanaf € 355.-, of wat dacht u van een 22 inch full hd led monitor voor maar € 101.-.

Maar in de online folder vind u nog veel meer andere aanbiedingen buiten de Computer Mania aanbiedingen om, bijvoorbeeld een zeer grote koel vries combinatie voor maar € 258.- of een LG wasmachine met energie label A** voor maar € 347.-.

Kortom teveel voordeel om op te noemen, bekijk dus de folder online om te kijken of er een goede deal op uw nieuwe aanschaf bijzit. Klik hieronder op de button en wij sturen u direct door naar het online aanbiedingen overzicht en de online folder van de Mediamarkt die u rechts ziet staan.

TIP! Schrijf u in voor onze NieuwsBrief & ontvang één keer per week kortingen in uw mailbox.

Deal is geldig tot: Onbekend.

klik hier Computer Mania bij Mediamarkt, uitverkoop pcs en laptops, bekijk de folder online