Aanbieding goedkope Citytrip Praag, 4 dagen, vanaf € 79.- per persoon

goedkope citytrip PraagAanbieding voor een goedkope Citytrip naar het prachtige Praag, Tsjechië, u gaat nu al 4 dagen weg vanaf € 79.- per persoon. Dit betreft een 4 daagse excursie busreis met verblijf in een middenklasse hotel in Praag o.b.v. logies & ontbijt. U kunt al deelnemen aan het excursiepakket vanaf € 49.- per persoon, maar dit hoeft u natuurlijk niet de doen, u kunt deze prachtige historische bestemming natuurlijk ook op eigen houtje verkennen en ontdekken, de keuze is geheel aan u.

Praag is werkelijk één van de mooiste historische steden van Europa, u zult zich geen moment vervelen. Bezoek het historische oude centrum, het paleis, de oude burcht, de Gotische Tynkerk, bezoek één van de vele bierkelders die Praag rijk is, droom romantisch weg langs de oevers van de Moldau, bezoek de Joodse wijk, de oude vesting Vysehrad, het Nationaal Theater bekend vanwege Mozart en nog veel meer. Kortom, een bezoek aan Praag mag niet aan uw verlanglijstje ontbreken.

goedkope citytrip Praag

Boek nu deze leuke Citytrip Praag voor een prikkie, namelijk al vanaf € 79.- per persoon voor een 4 daagse busreis. Klik hieronder op de button en wij sturen u direct door naar deze aanbieding.

Deal is geldig tot: Onbekend & vol=vol.

aanbieding goedkope citytrip Praag