Online uitverkoop V&D, tot 70% korting

0

online uitverkoop VD zinderend voordeel Online uitverkoop V&D, tot 70% kortingOnline uitverkoop bij V&D, nu tot wel 70% korting op heel veel artikelen uit de webwinkel tijdens de Zinderend Voordeel Weken. U kunt het zo gek niet bedenken, waar u maar voordeel en korting op wilt hebben, kies het maar uit in de webshop van V&D. Bijvoorbeeld hoge kortingen op dames-, heren- & kinder mode, korting op koffers en tassen, uitverkoop in de categorie wonen & slapen, wonen & koken, sport & vrije tijd, buitenleven, tenten, badmode, strandlakens tweede halve prijs, zonnebrillen, koffers, elektronica, lingerie & nachtmode en nog veel meer. Ook vind u vele produkten in de aanbieding met 1 + 1 gratis of 2 + 1 gratis, dat betekend dus nog veel meer voordeel.

Verder heeft V&D ook nog eens 310 produkten voor u klaarstaan in de Outlet Afdeling, al vanaf € 2.-.

Bij V&D is het voor iedereen mogelijk te bestellen en te betalen met IDeal of Creditcard, ook is het mogelijk om tijdens Airmiles acties met Airmiles te betalen. U kunt uw bestellingen thuis laten bezorgen, er voor kiezen het af te halen bij een Kiala punt of bij een vestiging bij u in de buurt, u betaald dan geen verzendkosten en retour kosten.

Benieuwd geworden of er een leuke aanbieding op uw favoriete product klaar staat in de uitverkoop van V&D? Klik  dan hieronder op de button en wij sturen u direct door naar de uitverkoop afdeling.

TIP! Schrijf u in voor onze NieuwsBrief & ontvang één keer per week kortingen in uw mailbox.

Deal is geldig tot: Onbekend.

klik hier1 Online uitverkoop V&D, tot 70% korting

 

Email door naar vrienden, voeg toe aan favorieten, printen, of volg ons op rss. Plaats op hyves, facebook, nujij of twitter dit bericht door. Neem ook eens een kijkje in onze andere categorieën voor leuke kortingen.
  • printfriendly Online uitverkoop V&D, tot 70% korting
  • googlebookmark Online uitverkoop V&D, tot 70% korting
  • addtofavorites Online uitverkoop V&D, tot 70% korting
  • email link Online uitverkoop V&D, tot 70% korting
  • rss Online uitverkoop V&D, tot 70% korting
  • Facebook
  • Hyves
  • NuJIJ
  • Twitter
Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
© 2013 dolledwazedeals.nl. All rights reserved.
Alle online aanbiedingen voor u verzameld, dolledwazedeals.nl.