10% extra korting V&D bovenop de uitverkoop met kortingen tot 70% (alleen dit weekend)

10 procent extra korting bovenop de uitverkoop vend 300x236 10% extra korting V&D bovenop de uitverkoop met kortingen tot 70% (alleen dit weekend)helaas 10% extra korting V&D bovenop de uitverkoop met kortingen tot 70% (alleen dit weekend)Deze actie is helaas verlopen, zodra de extra kortings actie weer beschikbaar is plaatsen wij deze deal direct weer op de website. Neem eens een kijkje in onze andere categorieën, wij zijn altijd op zoek naar de beste aanbiedingen en deals op online winkel gebied, zodat u kunt profiteren van korting op uw online aankopen en boekingen.

Dit weekend 10% extra korting bovenop de uitverkoop bij V&D met kortingen tot wel 70%. Zo kunt u dus met kortingen op lopend tot 80% online winkelen op de meest uiteenlopende produkten in de online Sale afdeling van V&D. Voor de actievoorwaarden verwijzen wij u door naar de actiepagina van V&D. Wacht niet te lang met beslissen voor uw aankoop, want de 10% extra kortings actie is alleen dit weekend, zaterdag 22 & zondag 23 juni geldig. Voor uw 10% korting bovenop de uitverkoop maakt u gebruik van een kortingscode.

Gebruik kortingscode: sale10

Vul de code in tijdens het bestellingsproces en de 10% extra korting wordt direct verrekend, zo ziet u direct wat u betaald voor uw bestelling. Profiteer dus nu dit weekend van die extra kortingen. Tijdens de Sale van V&D vind u heel veel artikelen met korting, U kunt het zo gek niet bedenken, waar u maar voordeel en korting op wilt hebben, kies het maar uit in de webshop van V&D. Bijvoorbeeld hoge kortingen op dames-, heren- & kinder mode, korting op koffers en tassen, uitverkoop in de categorie wonen & slapen, wonen & koken, sport & vrije tijd, buitenleven, tenten, badmode, strandlakens tweede halve prijs, zonnebrillen, koffers, elektronica, lingerie & nachtmode en nog veel meer. Ook vind u vele produkten in de aanbieding met 1 + 1 gratis of 2 + 1 gratis, dat betekend dus nog veel meer voordeel.

Profiteer dus dit weekend nog van uw 10% extra korting bovenop de tot 70% korting & vergeet niet om kortingscode sale10 te gebruiken. Klik hieronder op de button om naar de uitverkoop van V&D te gaan.

TIP! Schrijf u in voor onze NieuwsBrief & ontvang één keer per week kortingen in uw mailbox.

Deal is geldig tot: zondag 23 juni, 23.95 uur.

klik hier1 10% extra korting V&D bovenop de uitverkoop met kortingen tot 70% (alleen dit weekend)