Korting entreekaarten Diergaarde Blijdorp, van € 21.- voor € 13.50

korting Diergaarde Blijdorp 2013 Korting entreekaarten Diergaarde Blijdorp, van € 21.  voor € 13.50Korting entreekaarten Diergaarde Blijdorp – Leuke deal voor een fikse korting op uw entreekaarten voor het fantastische Diergaarde Blijdorp in Rotterdam, u krijgt momenteel tijdelijk € 7.50 korting op uw dierentuin tickets, namelijk van van € 21.- voor maar € 13.50 per persoon. Zo gaat u dus wel heel erg voordelig een dagje heerlijk genieten in één van de mooiste dierentuinen van Nederland. Dit betreft een tijdelijke deal, die slechts een aantal dagen loopt, dus voor de snelle beslissers onder ons. U kunt zoveel entreekaarten voor diergaarde Blijdorp online bestellen als u maar wilt & kunt deze kaarten thuis uitprinten en gebruiken van 6 juli tot en met 30 september 2013. Diergaarde Blijdorp is elke dag geopend van 09.00 uur tot 18.00 uur.

En dan gaat u dus een leuk bezoek brengen aan het fantastische Diergaarde Blijdorp. Bezoek het werkelijk unieke en prachtige Oceanium, een reis door de oceaan voorzien van een glaze tunnel onder water & heel veel dieren in de prachtigste verblijven. Verder is vorig jaar het nieuwe ijsberen verblijf geopend wat ook niet aan uw bezoek mag ontbreken. Verder heeft Blijdorp dit jaar het Amazonica geopend, een gigantische overdekte vlindertuin van circa 2500 m2. Ga genieten van de natuur en de dieren, de tijgers, de leeuwen, de giraffen, de neushoorns, de pinguïns, roofvogels, reptielen en  nog veel meer. Kortom Blijdorp staat garant voor een heerlijk dagje plezier.

Ga dus snel uw Diergaarde Blijdorp entreekaarten met € 7.50 korting bestellen. Klik hieronder op de button & wij sturen u direct door naar deze actie.

TIP! Schrijf u in voor onze NieuwsBrief & ontvang één keer per week kortingen in uw mailbox.

Deal is geldig tot: Tijdelijk & onbekend.

klik hier1 Korting entreekaarten Diergaarde Blijdorp, van € 21.  voor € 13.50