Waardebon € 39.- Voor overnachting voor 2 personen in 1 van de 60 Fletcher hotels, Waarde 89.- 56% korting

Waardebon Fletcher hotels Groupon Waardebon € 39.  Voor overnachting voor 2 personen in 1 van de 60 Fletcher hotels, Waarde 89.  56% kortingLeuke tijdelijke deal voor korting op hotel overnachtingen in de luxueuze Fletcher Hotels. U koopt nu bij Groupon een waardebon voor een hotel overnachting in één van de 60 Fletcher hotels voor maar € 39.- voor 2 personen. Normaal gesproken betaald u minimaal € 89.- bij Fletcher hotels voor een overnachting voor 2 personen. Zo betaald u dus nog maar € 19.50 per persoon, een prikkie dus.

De waardebon koopt u nu online. Boeken kunt u vanaf 4 weken van te voren op de speciale boekingspagina door uw gekochte codes in te zetten. Het enige hotel dat is uitgesloten van deze actie is Amsterdam. Voor de voorwaarden, toeslagen etc. verwijzen wij u door naar de voorwaarden die bij deze aanbieding op Groupon te vinden zijn.

Fletcher hotels heeft zoals gezegd maar liefst 60 hotels verspreid door heel Nederland op de meest mooie locaties. Ga bijvoorbeeld heerlijk genieten aan zee in bijvoorbeeld Wassenaar, Noordwijk aan Zee, Bergen, Ouddorp, Burg Haamstede, West Kapelle, Sluis, Nieuwvliet Bad, Middelburg, Brielle, Wijk aan Zee, Egmond aan Zee, Texel of Ameland. Of naar de Veluwe of wat dacht u van Zuid Limburg, bijvoorbeeld het idyllische plaatsje Valkenburg.

Snel dus naar Groupon om deze voordelige hotel deal in de wacht te slepen. Wacht niet te lang met bestellen, want dit is een tijdelijke deal, dus voor de snelle beslissers onder ons.

Klik hieronder op de button en wij sturen u direct door naar deze actie.

TIP! Schrijf u in voor onze NieuwsBrief & ontvang één keer per week kortingen in uw mailbox.

Deal is geldig tot: Onbekend & Tijdelijk beschikbaar.

klik hier Waardebon € 39.  Voor overnachting voor 2 personen in 1 van de 60 Fletcher hotels, Waarde 89.  56% korting