Automatisch meespelen Lotto, gratis Bol.com cadeaubon t.w.v. € 15.- cadeau

automatisch meespelen lotto gratis bol.com cadeaubon Automatisch meespelen Lotto, gratis Bol.com cadeaubon t.w.v. € 15. cadeauGratis Bol.com cadeaubon cadeau t.w.v. € 15.-  bij automatisch meespelen lotto. – Leuke welkomst actie van de Lotto, ga nu automatisch meespelen met de lotto en u ontvangt een Bol.com cadeaubon t.w.v. € 15.-  cadeau. Dat is toch mooi meegenomen, zo kunt u direct online gaan shoppen en maakt u direct kans op mooie geld prijzen in de lotto.

En als u automatisch mee gaat spelen maakt u elke week weer kans op die lotto jackpot van minimaal € 7.500.000,- en maakt u wekelijks kans op de hoofdprijs van € 1.000.000.-. De lotto vergeeft gemiddeld wel 300.000 prijzen per week. En met uw deelname aan de lotto steunt u ook nog eens sport en 18 andere goede doelen. En als u automatisch mee gaat spelen vergeet u nooit meer een Lotto lot te kopen en mist u dus geen trekking meer.

Deze welkomst actie voor de Bol.com cadeaubon cadeau is geldig als u nu automatisch mee gaat spelen. Dat betekend voor u een inleg van € 2.- per week per lot.

Deze welkomstactie geldt ook als u al meespeelt met de lotto en gaat meespelen met extra loten, en het kost u maar € 2.- per trekking. Ook kunt u er ook voor kiezen mee te spelen met het cijferspel voor maar € 1.- per enkel lot. Als u dus nu automatisch mee gaat spelen met de lotto, dan krijgt u binnenkort al uw eerste kans om duizenden euro’s of miljoenen euro’s te winnen. En als u automatisch mee gaat spelen vergeet u geen enkele trekking meer, vergeet u dus nooit meer een lot te kopen & maakt u elke week kans op leuke geld prijzen.

Klik hieronder op de button en u gaat direct naar de juiste pagina van de lotto om u aan te melden.

TIP! Schrijf u in voor onze NieuwsBrief & ontvang één keer per week kortingen in uw mailbox.

Deal is geldig tot: Onbekend.

klik hier Automatisch meespelen Lotto, gratis Bol.com cadeaubon t.w.v. € 15. cadeau

Email door naar vrienden, voeg toe aan favorieten. Deel op facebook of twitter dit bericht door. Neem ook eens een kijkje in onze andere categorieën voor leuke kortingen en de beste aanbiedingen.
 • printfriendly Automatisch meespelen Lotto, gratis Bol.com cadeaubon t.w.v. € 15. cadeau
 • googlebookmark Automatisch meespelen Lotto, gratis Bol.com cadeaubon t.w.v. € 15. cadeau
 • addtofavorites Automatisch meespelen Lotto, gratis Bol.com cadeaubon t.w.v. € 15. cadeau
 • email link Automatisch meespelen Lotto, gratis Bol.com cadeaubon t.w.v. € 15. cadeau
 • facebook Automatisch meespelen Lotto, gratis Bol.com cadeaubon t.w.v. € 15. cadeau
 • Twitter