Automatisch meespelen Lotto, gratis Bol.com cadeaubon t.w.v. € 15.- cadeau

automatisch meespelen lotto gratis bol.com cadeaubon Automatisch meespelen Lotto, gratis Bol.com cadeaubon t.w.v. € 15.  cadeauGratis Bol.com cadeaubon cadeau t.w.v. € 15.-  bij automatisch meespelen lotto. – Leuke welkomst actie van de Lotto, ga nu automatisch meespelen met de lotto en u ontvangt een Bol.com cadeaubon t.w.v. € 15.-  cadeau. Dat is toch mooi meegenomen, zo kunt u direct online gaan shoppen en maakt u direct kans op mooie geld prijzen in de lotto.

En als u automatisch mee gaat spelen maakt u elke week weer kans op die lotto jackpot van minimaal € 7.500.000,- en maakt u wekelijks kans op de hoofdprijs van € 1.000.000.-. De lotto vergeeft gemiddeld wel 300.000 prijzen per week. En met uw deelname aan de lotto steunt u ook nog eens sport en 18 andere goede doelen. En als u automatisch mee gaat spelen vergeet u nooit meer een Lotto lot te kopen en mist u dus geen trekking meer.

Deze welkomst actie voor de Bol.com cadeaubon cadeau is geldig als u nu automatisch mee gaat spelen. Dat betekend voor u een inleg van € 2.- per week per lot.

Deze welkomstactie geldt ook als u al meespeelt met de lotto en gaat meespelen met extra loten, en het kost u maar € 2.- per trekking. Ook kunt u er ook voor kiezen mee te spelen met het cijferspel voor maar € 1.- per enkel lot. Als u dus nu automatisch mee gaat spelen met de lotto, dan krijgt u binnenkort al uw eerste kans om duizenden euro’s of miljoenen euro’s te winnen. En als u automatisch mee gaat spelen vergeet u geen enkele trekking meer, vergeet u dus nooit meer een lot te kopen & maakt u elke week kans op leuke geld prijzen.

Klik hieronder op de button en u gaat direct naar de juiste pagina van de lotto om u aan te melden.

TIP! Schrijf u in voor onze NieuwsBrief & ontvang één keer per week kortingen in uw mailbox.

Deal is geldig tot: Onbekend.

klik hier Automatisch meespelen Lotto, gratis Bol.com cadeaubon t.w.v. € 15.  cadeau