Prijzen Circus V&D 2013, van woensdag 25 september tot 14 oktober 2013

Prijzen Circus VenD 2013 Prijzen Circus V&D 2013, van woensdag 25 september tot 14 oktober 2013Prijzen Circus V&D 2013 – V&D heeft bekend gemaakt wanneer het Prijzen Circus 2013 gaat plaatsvinden. Dit jaar vind het Prijzen Circus 2013 plaats van woensdag 25 september tot en met zondag 13 oktober. Zo kunt u weer profiteren van hoge kortingen op de meest uiteenlopende produkten uit de webwinkel van V&D. En online start het Prijzen Circus eerder dan in de filialen, zo weet u gegarandeerd dat als u op 25 september online besteld, u niet achter het net vist voor die aanbieding. In de filialen start het Prijzen Circus namelijk pas op donderdag 26 september. En met online winkelen heeft u geen last van de drukte, geen gedrang, geen wachtrijen bij de kassa. Vanaf nu kunt u dus profiteren van uitverkoop en kortingen op heel veel produkten in de webwinkel van V&D.

Tijdens het Prijzen Circus van V&D shopt u gegarandeerd met fikse kortingen op de meest uiteenlopende produkten. Ook in 2013 krijgt u weer hoge kortingen op dames-, heren- & kinder merkkleding en schoenen, sieraden, koffers, tassen, reistassen en handtassen, op fietsen, op wonen en slapen, op elektronica en acccessoires, boeken en entertainment, op parfums & eau de toilettes, huidverzorging, keuken apparatuur, maar ook op La Place producten en  nog veel en veel meer.

In de webshop van V&D is het voor iedereen mogelijk te bestellen en te betalen met IDeal, PayPal, Credit Card of met de V&D Cadeau Card. U kunt er voor kiezen de door u bestelde produkten thuis te laten bezorgen, het afhalen in één van de V&D vestigingen, u betaald dan geen verzendkosten of u kunt er voor kiezen uw bestelling af te halen bij één van de vele Kiala punten in Nederland.

Verder shopt u altijd extra voordelig in de V&D Outlet store, met kortingen oplopend tot wel 80%, om naar de V&D Outlet store te gaan klikt u hier (klik hier)

Maar om naar het Prijzen Circus 2013 van V&D te gaan klikt u hieronder op de button en u gaat direct naar de aanbiedingen in het Prijzen Circus (vanaf woensdag 25 september 18.00 uur).

TIP! Schrijf u in voor onze NieuwsBrief & ontvang één keer per week kortingen in uw mailbox.

Deal is geldig: Vanaf woensdag 25 september 18.00 uur tot maandag 14 oktober.

button website Prijzen Circus V&D 2013, van woensdag 25 september tot 14 oktober 2013