Uitverkoop restanten 3 Dwaze Dagen Bijenkorf, tot 50% korting

extra korting uitverkoop 3 dwaze dagen de bijenkorf 2013Deze actie is helaas verlopen, u kunt nu extra voordelig shoppen in de Outlet Store van de Bijenkorf, meer over hoe dit werkt leest u in dit bericht (klik hier) – Extra kortingen op restanten uit de 3 Dwaze Dagen van de Bijenkorf. – De 3 Dwaze Dagen zijn officieel weer voorbij, maar dit neemt niet weg dat u nog steeds extra voordelig kunt shoppen na de 3 dwaze dagen van de Bijenkorf. De Bijenkorf heeft namelijk nog volop restanten over uit de 3 dwaze dagen & dat betekend voor u shoppen met mega kortingen op oerdegelijke kwaliteits producten. Uiteraard geldt voor alle artikelen uit de restanten uitverkoop op=op.

In de Restanten uitverkoop van de Bijenkorf vind u heel veel mooie merkkleding, merk schoenen, merk tassen, bed- & bad textiel, speelgoed, sieraden, cosmetica en nog meer kortingen in de categorieën wonen & slapen en elektronica. Shop dus ook na de 3 dwaze dagen extra voordelig online in de webwinkel van de Bijenkorf en profiteer van nóg hogere kortingen.

Om u een aantal voorbeelden te geven van top aanbiedingen in de restanten uitverkoop:

  • Tommy Hilfiger Jeans Straight fit, van € 99.90 voor € 48.75
  • De Bijenkorf Small Carter trolley,  van € 109.95 voor € 32.50
  • Mooia Enkellaars met stilleto hak, van € 149.95 voor € 49.95
  • Davidoff Sivershadow eau de toilette, van € 67.- voor € 18.75
  • Beddinghouse Dekbedovertrek, van € 39.95 voor € 21.75
  • Philips Wake Up light HF3520, van € 139.- voor € 99.-
  • Speelgoed, vanaf € 5.-
  • Smegg fornuizen, koelkasten en vaatwassers, minimaal 50% korting

Dit zijn slechts enkele voorbeelden van top aanbiedingen in de 3 dwaze dagen restanten uitverkoop van de Bijenkorf. Neem zelf maar eens een kijkje in de uitverkoop afdeling of er een goede deal op uw favoriete merk of product bijzit. Klik hieronder op de button en wij sturen u direct door naar de restanten uitverkoop.

TIP! Schrijf u in voor onze NieuwsBrief & ontvang één keer per week kortingen in uw mailbox.

Deal is geldig tot: Onbekend & op=op.

restanten uitverkoop 3 dwaze dagen de bijenkorf hoge kortingen 2013