aanbiedingen Voetbal International abonnementen met korting Bestel nu 8 nummers Voetbal international voor maar 11 Euro en win een reis naar El Clásico

Bestel nu 8 nummers Voetbal international voor maar 11 Euro en win een reis naar El Clásico

Het voetbaltijdschrift van Nederland, Voetbal International, is nu via 123Tijdschrift zeer voordelig in huis te halen. Als u nu namelijk een abonnement op VI neemt dan betaalt u voor 8 nummers VI maar 11 Euro en maakt u bovendien ook nog is kans op een prachtige voetbalreis voor 2 personen naar El Clásico (Real Madrid – FC Barcelona op Zaterdag 22 Maart 2014). En het mooie van deze actie van VI is, dat dit abonnement na de eerste 8 weken maandelijks opzegbaar is. Zo blijft u het op de hoogte van al het belangrijkste voetbalnieuws en dat nu met een spectaculaire korting van 62% ten opzicht van de losse verkoopprijs van VI.

8 keer Voetbal International op uw deurmat voor maar 11 Euro en bovendien kans op een voetbalreis naar El Clásico Bestel nu 8 nummers Voetbal international voor maar 11 Euro en win een reis naar El Clásico

En heeft u liever een langer lopend abonnement op Voetbal international? Profiteer dan van een halfjaar abonnement op Voetbal International, dit ontvangt u nu met 37% korting, waardoor u geen € 83,20 betaalt, maar slechts € 52,80 voor een halfjaar abonnement op VI betaalt. En heeft u liever het hele seizoen lang VI op uw deurmat? Profiteer dan van 46% korting op een jaarabonnement op Voetbal International. U betaalt slechts € 89,50 in plaats van € 166,40 voor 52 nummers van VI. En ook als u een proefabonnement (wat automatisch afloopt) van VI voor uzelf wilt bestellen of cadeau wilt geven zit u goed bij 123tijdschrift. U ontvangt namelijk 22% korting en betaalt voor 8 nummers VI geen € 25,60 maar slechts 20 Euro. Alle mogelijkheden voor een VI abonnement die 123tijschrift voor u heeft vindt u hieronder:

– Klik hier om 8 nummers Voetbal International te bestellen, nu van € 25,60 voor € 11,- (geld tot wederopzegging, 62% korting)

– Klik hier om 26 nummers Voetbal International te bestellen, nu van € 83,20 voor € 52,80 (geld tot wederopzegging, 37% korting)

– Klik hier om 52 nummers Voetbal International te bestellen, nu van € 166,40 voor € 89,50 (geld tot wederopzegging, 46% korting)

– Klik hier om 8 nummers Voetbal International te bestellen (of cadeau te geven), nu van € 25,60 voor € 20,- (stopt automatisch, 22% korting)

Met een abonnement op Voetbal International mist u niks van de de Eredivisie, de Champions League, de Europa League en de Jupiler League. En ook aan de grote buitenlandse competities, zoals het Premiership, de Primera Division, de Bundesliga en de Serie A, besteed Voetbal International elke week weer ruimschoots aandacht. En uiteraard mist ook niks van de voorbereiding van Oranje op het komende WK in Brazilië. Dus u ziet het met Voetbal International zit u altijd op de eerste rij en dat nu met maar liefst maximaal 57% korting ten opzichte van de normale prijs, wat wilt u nog meer? Bestel deze aanbieding van Voetbal International snel bij 123tijdschrift en profiteer van € 14,60 korting ten opzichte van de normale prijs van 8 nummers Voetbal International.

klik hier1 Bestel nu 8 nummers Voetbal international voor maar 11 Euro en win een reis naar El Clásico