tijdschriften Aanbiedingen proefabonnementen tijdschriften en kranten & gratis Roompot Vakantiecheque t.w.v. € 100.

Aanbiedingen proefabonnementen tijdschriften en kranten & gratis Roompot Vakantiecheque t.w.v. € 100.-

helaas Aanbiedingen proefabonnementen tijdschriften en kranten & gratis Roompot Vakantiecheque t.w.v. € 100. Helaas is deze aanbieding verlopen, maar voor hoge kortingen op tijdschriften, kranten en tv gids abonnementen  klikt u onder dit bericht op de button om de aanbiedingen te bekijken. – Gratis Roompot Vakantiecheque t.w.v. € 100.- bij aflopende en doorlopende tijdschriften & kranten proefabonnementen met korting – Leuke deal van 123tijdschrift, neem nu een proefabonnement op een tijdschrift of dagblad naar  keuze met een fikse korting en u krijgt een Roompot Vakantiecheque cadeau bij uw bestelling met een waarde van € 100.-. Dat is toch wel weer een  hele goede deal. En u krijgt ook nog eens hoge kortingen op proefabonnementen op de meest uiteenlopende tijdschriften en kranten. De enige voorwaarde bij deze Roompot actie is dat u een bestelling plaatst van minimaal € 19.95. De actie loopt tot en met 23 december en is geldig op aflopende, dus abonnementen die automatisch stoppen, maar ook op doorlopende abonnementen met korting. Uw favoriete tijdschrift of dagblad zit er zeker bij. En u kunt er ook voor kiezen deze abonnementen cadeau te doen, bijvoorbeeld voor de Kerst, altijd een aangename verrassing voor de ontvanger. Vul dan gewoon uw betalingsgegevens in en het adres van de ontvanger, et voilá.

gratis Roompot vakantiecheque twv € 100. cadeau bij tijdschriften en kranten abonnementen met korting 123tijdschrift 300x123 Aanbiedingen proefabonnementen tijdschriften en kranten & gratis Roompot Vakantiecheque t.w.v. € 100.

We leggen u uit hoe deze actie precies werkt. U doet een bestelling voor een proefabonnement op een tijdschrift of krant van  minimaal € 19.95, vervolgens krijgt u binnen 2 weken uw gratis Roompot vakantiecheque per email (let er dus op dat u uw email adres extra controleert tijdens het invoeren). U kunt kiezen uit het gehele assortiment tijdschriften en dagbladen. De vakantiecheque voor Roompot Vakantie parken is geldig tot en met 31 december 2014, ook tijdens de vakantieperiodes. De vakantiecheque is ook overdraagbaar, bijvoorbeeld als cadeau. De Roompot vakantiecheque geeft u recht op € 100.- korting op het huurbedrag van de accommodatie. De vakantiecheque is niet geldig i.c.m. andere Roompot aanbiedingen en meerdere vakantiecheques. U kunt dus slechts één vakantiecheque per boeking inwisselen.

Met uw gratis Roompot vakantiecheque t.w.v. € 100.- kunt u verblijven in de mooie bungalows op één van onderstaande prachtige Roompot Parken in Nederland & Duitsland:

  • Roompot Vakantiepark de Katjeskelder, Oosterhout Noord Brabant
  • Roompot Vakantiepark Marinapark Volendam, Volendam, Noord Holland
  • Roompot Vakantiepark Beach Resort, Kamperland, Zeeland
  • Roompot Vakantiepark Weerterbergen, Weert, Limburg
  • Roompot Vakantiepark Hunzedal, Borger, Drenthe
  • Roompot Vakantiepark Ferienresort Cochem, Ediger-Eller, Tijnland Palts, Duitsland
  • Roompot Vakantiepark Ferienpark Hambachtal, Oberhambach, Rijnland Palts, Duitsland

Bij de actievoorwaarden van 123tijdschrift leest u in welke accomodaties u kunt verblijven op bovenstaande parken. Dus wilt u ook wel zo'n gratis Roompot Vakantiecheque t.w.v. € 100.- cadeau bij uw tijdschrift of dagblad bestelling met korting? Klik dan hieronder op de button en wij sturen u direct door naar de actiepagina, zoals u van dolledwazedeals gewend bent.

TIP! Schrijf u in voor onze NieuwsBrief & ontvang één keer per week kortingen in uw mailbox.

Deal is geldig tot: 24 december.

button website Aanbiedingen proefabonnementen tijdschriften en kranten & gratis Roompot Vakantiecheque t.w.v. € 100.