Waardebon Vuurwerk € 50.- voor € 19.95 te besteden vuurwerk halfords, 60% korting

aanbieding vuurwerk waardebon vuurwerk halfords 60 procent korting Waardebon Vuurwerk € 50. voor € 19.95 te besteden vuurwerk halfords, 60% kortingWilt u ook knallend het nieuwe jaar in? Profiteer dan nu van online korting op uw vuurwerk aankopen voor oud & nieuw met deze aanbieding voor een waardebon voor vuurwerk te besteden bij Halfords. Bestel nu de waardebon voor maar € 19.95 met een waarde van € 50.-. Zo bespaard u dus weer eens flink op uw vuurwerk dit jaar. Bij Halfords vind u heel veel vuurwerk zoals vuurwerkpakketten, knalvuurwerk, vuurpijlen, grond- en lucht effecten, junior vuurwerk & niet geheel onbelangrijk veiligheidsproducten. Dit betreft wel een tijdelijke deal en is dus voor de snelle beslissers onder ons.

Hoe werkt deze actie? U besteld online de vuurwerk waardebon van € 19.95 met een bestedingswaarde van € 50.-. Plaats uiterlijk 22 december uw bestelling op de speciale vuurwerk pagina van Halfords met de kortingscode die u in uw mailbox heeft ontvangen na de aankoop van de waardebon. U kunt uw bestelling ophalen in één van de vestigingen die u heeft aangegeven op 28, 30 of 31 december. U kunt maximaal 1 waardebon per persoon aanschaffen, maar meer waardebonnen kopen als cadeau.

Dus ook knallend het oude jaar uit & dat nog eens met een fikse korting ook? Klik dan hieronder op de button en wij sturen u direct door naar de vuurwerk actie.

TIP! Schrijf u in voor onze NieuwsBrief & ontvang één keer per week kortingen in uw mailbox.

Deal is geldig tot: Tijdelijk & onbekend.

button website Waardebon Vuurwerk € 50. voor € 19.95 te besteden vuurwerk halfords, 60% korting

Email door naar vrienden, voeg toe aan favorieten. Deel op facebook of twitter dit bericht door. Neem ook eens een kijkje in onze andere categorieën voor leuke kortingen en de beste aanbiedingen.
 • printfriendly Waardebon Vuurwerk € 50. voor € 19.95 te besteden vuurwerk halfords, 60% korting
 • googlebookmark Waardebon Vuurwerk € 50. voor € 19.95 te besteden vuurwerk halfords, 60% korting
 • addtofavorites Waardebon Vuurwerk € 50. voor € 19.95 te besteden vuurwerk halfords, 60% korting
 • email link Waardebon Vuurwerk € 50. voor € 19.95 te besteden vuurwerk halfords, 60% korting
 • facebook Waardebon Vuurwerk € 50. voor € 19.95 te besteden vuurwerk halfords, 60% korting
 • Twitter