Overstappen van zorgverzekering loont en kan u tot honderden Euro’s per jaar besparen

Meer mensen stappen over van zorgverzekering 150x150 Overstappen van zorgverzekering loont en kan u tot honderden Euros per jaar besparenMeer mensen stappen dit jaar over van zorgverzekering. En dat is niet zo vreemd, want uit onderzoek van een grote verzekeringsvergelijkingssite blijkt dat overstappen van zorgverzekering u tot honderden Euro's op jaarbasis kan besparen. En als u ook een aanvullende zorgverzekering afsluit kan dit bedrag zelfs nog verder oplopen. En dus is het niet zo raar dat dit jaar meer mensen switchen van zorgverzekeraar. Stapte vorig jaar namelijk nog 6% van de Nederlanders over van zorgverzekering, dit jaar wordt dat (naar verwachting) 6,2%. En alhoewel dit in percentage natuurlijks slechts een geringe stijging is, is het in absolute aantallen wel degelijk een flinke stijging.

Redenen om over te stappen van zorgverzekering

Als reden om over te stappen geven de meeste mensen aan dat ze willen besparen op hun vaste lasten voor 2014. Bovendien kiezen ook veel mensen voor een andere verzekering omdat ze volledig vrije zorgkeuze willen hebben. Daarnaast scoren ook de service van verzekeraars en de dekkingen van de aanvullende verzekeringen hoog als het gaat om redenen om over te stappen. Tenslotte kiezen ook veel mensen voor een nieuwe verzekeraar vanwege welkomstactie van de zorgverzekeraars. Zo geeft bijvoorbeeld UnitedConsumers/VGZ een gratis Apple iPad Air, een gratis Xbox 360 pakket of een gratis Asus MeMo Pad 10 cadeau bij hun zorgverzekering. En bij Menzis krijgt u bijvoorbeeld 50 Euro cashback op uw rekening gestort, terwijl Univé 10% korting geeft op de basispremie aan nieuwe verzekerden.

Top 5 populairste verzekeraars om naar over te stappen

Hieronder vindt u de populairste 5 verzekeraars om naar over te stappen. Achter de verzekeraar ziet u tussen haakjes de belangrijkste reden van mensen staan om naar deze zorgverzekeraar over te stappen.

 1. Ditzo, € 86,75 p/mnd (goedkoopste basispakket met volledige vrije zorgkeuze)
 2. UnitedConsumers, vanaf € 86,35 p/mnd (gratis Apple iPad Air cadeau en toch een lage premie)
 3. Zekur, € 80,25 p/mnd (laagste basispremie van Nederland)
 4. PNOzorg, € 91,54 p/mnd (al 6 jaar op rij gekozen tot de beste verzekeraar)
 5. Univé, vanaf € 86,35 p/mnd (10% korting op de basispremie voor nieuwe verzekerden)

Wilt u liever alle zorgverzekeringen met elkaar vergelijke voor u over stapt? Neem dan eens een kijkje op de speciale zorgverzekeringsvergelijkingssite van www.DolleDwazeDeals.nl. Deze vind u op www.nuzorgvergelijken.nl, of klik hieronder op de button om direct naar deze zorgverzekeringssite van www.DolleDwazeDeals.nl te gaan.

button website1 Overstappen van zorgverzekering loont en kan u tot honderden Euros per jaar besparen

Email door naar vrienden, voeg toe aan favorieten. Deel op facebook of twitter dit bericht door. Neem ook eens een kijkje in onze andere categorieën voor leuke kortingen en de beste aanbiedingen.
 • printfriendly Overstappen van zorgverzekering loont en kan u tot honderden Euros per jaar besparen
 • googlebookmark Overstappen van zorgverzekering loont en kan u tot honderden Euros per jaar besparen
 • addtofavorites Overstappen van zorgverzekering loont en kan u tot honderden Euros per jaar besparen
 • email link Overstappen van zorgverzekering loont en kan u tot honderden Euros per jaar besparen
 • facebook Overstappen van zorgverzekering loont en kan u tot honderden Euros per jaar besparen
 • Twitter