Goedkoopste Zorgverzekering met vrije zorgkeuze 2014 (restitutie polis)

goedkoopste zorgverzekering met vrije zorgkeuze 2014 goedkoopste restitutie polis zorgverzekering 20141 Goedkoopste Zorgverzekering met vrije zorgkeuze 2014 (restitutie polis)Goedkoopste Zorgverzekering met vrije zorgkeuze 2014 – Wat is de goedkoopste zorgverzekering met vrije zorgkeuze voor 2014? De zorgverzekering van Ditzo, het is Ditzo voor het tweede jaar op rij gelukt de laagste prijs voor de basis premie van de zorgverzekering met volledig vrije zorgkeuze, oftewel een restitutie polis  te realiseren. Met een maand premie van € 86.75 doorbreekt Ditzo hiermee de zorgpremies voor restitutie polissen. De basis premie van € 86.75 per maand is bij het verplichte eigen risico dat voor iedereen geldt in 2014. Wilt u minder premie betalen? Dan kunt u er voor kiezen uw verplichte eigen risico vrijwillig op te hogen met een bedrag van tot € 500.- per jaar, dus een totaal eigen risico van € 860.- per jaar, in dat geval betaald u bij Ditzo een maand premie van € 66.75 per maand. Maar u heeft de keuze uit 5 verschillende bedragen vrijwillig eigen riscico, dus de keuze is geheel aan u.

Zoals gezegd is de zorgverzekering van Ditzo een restitutie polis. Bij een restitutie polis heeft u vrije zorgkeuze, dus altijd vrije keuze in ziekenhuizen, specialisten en meer, maar kan het voorkomen dat u soms zelf een rekening moet voorschieten, die u vervolgens weer vergoed krijgt en de verzekeraar het bedrag van de nota weer terugstort op uw bankrekening. Bij een naturapolis heeft u een beperkte zorgkeuze, en hoeft u nooit rekeningen voor te schieten.

Zorgverzekeraar Ditzo een uitgebreid pakket aan aanvullende zorgverzekeringen en tandartsverzekeringen voor u klaarstaan. Wij zetten deze voor u op een rij:

  • Aanvullende verzekering Zorg Goed, € 5.50 per maand
  • Aanvullende verzekering Zorg Beter, € 8.70 per maand
  • Aanvullende verzekering Zorg Best, € 22.50 per maand
  • Tandarts verzekering TandGoed, € 9.25 per maand, 75% vergoeding tot een bedrag van € 250.- per jaar
  • Tandarts verzekering TandBeter, € 13.50 per maand, 100% vergoeding normale behandelingen & 100% overige bandelingen tot een bedrag van € 250.- per jaar
  • Tandarts verzekering TandBest, € 24.50 per maand, 100% vergoeding normale behandelingen & 75% overige bandelingen tot een bedrag van € 500.- per jaar

Ditzo is dus de goedkoopste zorgverzekering met vrije zorgkeuze voor 2014. Toch zetten wij nog top 5 met oplopend prijsoverzicht van basis premies voor verzekeringen met vrije zorgkeuze op een rij (bij het verplichte eigen risico van € 360.- per jaar):

Benieuwd of de voordeligste restitutie polis zorgverzekering van Ditzo iets voor u is? Klik dan onder dit bericht op de button en wij sturen u direct door naar de zorg pagina van Ditzo. Als u voor 1 januari overstapt kunt u gebruik maken van de overstapservice van Ditzo, Ditzo zegt dan uw huidige zorgverzekering voor u op & u hoeft dus veder niets te doen.

Wilt u alle zorgverzekeringen voor 2014 vergelijken? Neem dan een kijkje op nuzorgvergelijken.nl & vergelijk ze allemaal.

Maar om direct naar de zorgverzekering van Ditzo te gaan klikt u hieronder op de button en wij sturen u direct door naar de zorgverzekering afdeling van Ditzo.

Deal is geldig tot: U kunt uw huidige zorgverzekering opzeggen tot en met 31 december 2013 & overstappen tot 1 februari 2014. Ditzo maakt gebruik van de overstapservice en zegt uw oude zorgverzekering voor u op tot en met 31 december 2013.

button website1 Goedkoopste Zorgverzekering met vrije zorgkeuze 2014 (restitutie polis)

zorgverzekeringen verglijken 2014 Goedkoopste Zorgverzekering met vrije zorgkeuze 2014 (restitutie polis)