Online uitverkoop V&D 2014 tot 50% korting & tot € 25.- extra korting met actiecode

online uitverkoop VenD 2014 tot 50 procent korting en tot 25 euro extra korting met actiecode Online uitverkoop V&D 2014 tot 50% korting & tot € 25.  extra korting met actiecodeOnline uitverkoop V&D 2014 – Het is momenteel online uitverkoop met tot wel 50% korting op heel veel produkten uit de webwinkel van V&D, maar daar doet V&D nog eens een schepje vol met korting bovenop. Als u nu namelijk gebruik maakt van de speciale kortingscode, krijgt u tot wel € 25.- extra korting op uw aankopen. Dat is toch wel heel mooi meegenomen en als eerste verdiend. Deze korting is geldig bovenop de uitverkoop prijzen in de uitverkoop van V&D en u kunt ze gebruiken tot en met zondag 19 januari 2014. Voor aanvullende voorwaarden verwijzen wij u door naar de website van V&D (klik hier).

Wij leggen u uit hoe deze actie werkt:

Gebruik kortingscode: kortingsbon

En krijg:

  • € 7.50 korting bij bestedingen vanaf € 50.-
  • € 15.- korting bij bestedingen vanaf € 75.-
  • € 25.- korting bij bestedingen vanaf € 100.-

Vul de actiecode in in uw bestellings formulier bij V&D of kopieer de code uit dit bericht en plak deze in uw bestellings formulier bij V&D.

Zoals gezegd is het al online uitverkoop bij V&D met kortingen tot wel 50% en nu krijgt u dus nog eens tot € 25.- extra korting bovenop de uitverkoop prijzen. In de online Sale van V&D vind u heel veel artikelen in de uitverkoop met hoge kortingen als dames-, heren- & kinder mode, sieraden, koffers, elektronica, wonen en slapen, boeken en entertainment, kortingen in de La Place shop en nog veel en veel meer.

Neem dus snel een kijkje in de uitverkoop afdeling van V&D en maak gebruik van de extra kortingscodes voor tot € 25.- extra korting bovenop de uitverkoop prijzen bij V&D. Klik hieronder op de button en wij sturen u direct door naar de Sale afdeling van V&D.

TIP! Schrijf u in voor onze NieuwsBrief & ontvang één keer per week kortingen in uw mailbox.

Deal is geldig tot: Zondag 20 januari 2014.

button website4 Online uitverkoop V&D 2014 tot 50% korting & tot € 25.  extra korting met actiecode