Uitverkoop Invicta Pro Diver design Horloge, 83% korting, van € 599.- voor € 99.99 & gratis bezorging

online uitverkoop Invicta Pro Diver horloge 83 procent korting Uitverkoop Invicta Pro Diver design Horloge, 83% korting, van € 599. voor € 99.99 & gratis bezorgingOnline uitverkoop Invicta Pro Diver design horloges – Koop nu zo'n prachtig design duik horloge van Invicta en krijg een super korting op deze prachtige Zwitserse horloges van maar liefst 83%. Namelijk van € 599.- voor € 99.99 & voor deze lage prijs word dit mooie klokje ook nog eens gratis thuisbezorgd. Dit betreft een tijdelijke deal, dus voor de snelle beslissers onder ons.

Het Invicta Pro Diver design horloge is werkelijk een schitterend kwaliteits duikhorloge van één van de oudste Zwitserse horloge merken ter wereld voorzien van een Japans precisie uurwerk. Het is waterdicht tot 300 meter diepte, beschikt over een roestvrijstale kast met datumweergave en gehard mineraal glas. De band is van top kwaliteit staal en het uurwerk loopt op quarzbeweging. Het Invicta Pro Diver horloge is zoals gezegd waterbestending tot 300 meter en daarom ideaal voor de duikers onder ons die willen genieten van een accuraat Zwitsers horloge voorzien van een heel mooi design. U  heeft de keuze uit twee soorten modellen, de Invicta Pro Diver 15075 met een zwarte wijzerplaat of de Invicta Pro Diver 15077 met een grijze wijzerplaat.

Benieuwd of deze super deal met 83% korting iets voor u is? Klik dan hieronder op de button en wij sturen u direct door naar deze aanbieding.

TIP! Schrijf u in voor onze NieuwsBrief & ontvang één keer per week kortingen in uw mailbox.

Deal is geldig tot: Tijdelijk & onbekend.

button website Uitverkoop Invicta Pro Diver design Horloge, 83% korting, van € 599. voor € 99.99 & gratis bezorging

 

 

Email door naar vrienden, voeg toe aan favorieten. Deel op facebook of twitter dit bericht door. Neem ook eens een kijkje in onze andere categorieën voor leuke kortingen en de beste aanbiedingen.
 • printfriendly Uitverkoop Invicta Pro Diver design Horloge, 83% korting, van € 599. voor € 99.99 & gratis bezorging
 • googlebookmark Uitverkoop Invicta Pro Diver design Horloge, 83% korting, van € 599. voor € 99.99 & gratis bezorging
 • addtofavorites Uitverkoop Invicta Pro Diver design Horloge, 83% korting, van € 599. voor € 99.99 & gratis bezorging
 • email link Uitverkoop Invicta Pro Diver design Horloge, 83% korting, van € 599. voor € 99.99 & gratis bezorging
 • facebook Uitverkoop Invicta Pro Diver design Horloge, 83% korting, van € 599. voor € 99.99 & gratis bezorging
 • Twitter