50% Korting op Wellness de Zwaluwhoeve, van € 29.95 voor € 15.-

korting de Zwaluwhoeve korting wellness en sauna 300x234 50% Korting op Wellness de Zwaluwhoeve, van € 29.95 voor € 15. Bent u op zoek naar een heerlijk dagje welness met korting? Dan hebben wij een mooie aanbieding voor u gevonden, u gaat namelijk heerlijk een dagje van wellness genieten met maar liefst 50% korting,  namelijk  van € 29.95 voor mar € 15.- & dat nog wel in de schitterende luxe Zwaluwhoeve. U kunt uw korting tickets online bestellen tot en met 28 februari voor bezoeken tot en met 31 maart. U ontvangt na betaling de voucher in uw mailbox, waarna u zelf een reservering kunt maken bij de Zwaluwhoeve.

Een dag Zwaluwhoeve staat garant voor een dagje luxueus ultiem genieten. In de Zwaluwhoeve treft u een flinke hoeveelheid verschillende sauna's aan, afkoelgelegenheden, rustruimtes, verschillende baden, een hamam, een kuurtuin, opgietrituelen en kunt u natuurlijk gaan genieten in het à la carte restaurant of buffet restaurant. De openingstijden van de Zwaluwhoeve zijn van maandag tot en met zondag van 09.30 uur tot 23.30 uur.

Verder krijgt u ook € 15.- korting op Thermae 2000 (klik hier) en bij 50% korting bij Thermen Bussloo (klik hier)

Wilt u ook een heerlijk dagje van welness gaan genieten met maar liefst 50% korting? Klik dan hieronder op de button en wij sturen u direct door naar deze leuke kortings actie voor de Zwaluwhoeve.

TIP! Schrijf u in voor onze NieuwsBrief & ontvang één keer per week kortingen in uw mailbox.

Deal is geldig tot: 28 februari. 

button website 50% Korting op Wellness de Zwaluwhoeve, van € 29.95 voor € 15.