Automatisch meespelen Lotto & gratis Aktiesport cadeaubon t.w.v. € 15.- cadeau

gratis Aktiesport cadeaubon bij automatisch meespelen lotto Automatisch meespelen Lotto & gratis Aktiesport cadeaubon t.w.v. € 15.  cadeauGratis Aktieport cadeaubon cadeau t.w.v. € 15.-  bij automatisch meespelen lotto. – Leuke welkomst actie van de lotto, ga nu automatisch meespelen met de lotto en u ontvangt een Aktieport cadeaubon t.w.v. € 15.-  cadeau. Dat is toch mooi meegenomen, zo kunt u direct online gaan shoppen en maakt u direct kans op mooie geld prijzen in de lotto.

En dan is het ook nog eens online uitverkoop bij Aktiesport met kortingen oplopend tot wel 70% en tweede kledingstuk maar één euro, meer hierover leest u in dit bericht (klik hier) Dus kunt u direct gratis online winkelen in de uitverkoop afdeling van Aktiesport

En als u automatisch mee gaat spelen maakt u elke week weer kans op die lotto jackpot van minimaal € 7.500.000,- en maakt u wekelijks kans op de hoofdprijs van € 1.000.000.-. De lotto vergeeft gemiddeld wel 300.000 prijzen per week. En met uw deelname aan de lotto steunt u ook nog eens sport en 18 andere goede doelen. En als u automatisch mee gaat spelen vergeet u nooit meer een Lotto lot te kopen en mist u dus geen trekking meer.

Deze welkomst actie voor de Aktiesport cadeaubon t.w.v. € 15.- cadeau is geldig als u nu automatisch mee gaat spelen. Dat betekend voor u een inleg van € 2.- per week per lot.

Deze welkomstactie geldt ook als u al meespeelt met de lotto en gaat meespelen met extra loten, en het kost u maar € 2.- per trekking. Ook kunt u er ook voor kiezen mee te spelen met het cijferspel voor maar € 1.- per enkel lot. Als u dus nu automatisch mee gaat spelen met de lotto, dan krijgt u binnenkort al uw eerste kans om duizenden euro’s of miljoenen euro’s te winnen. En als u automatisch mee gaat spelen vergeet u geen enkele trekking meer, vergeet u dus nooit meer een lot te kopen & maakt u elke week kans op leuke geld prijzen.

Klik hieronder op de button en u gaat direct naar de juiste pagina van de lotto om u aan te melden en om uw gratis Aktiesport cadeaubon in de wacht te slepen.

TIP! Schrijf u in voor onze NieuwsBrief & ontvang één keer per week kortingen in uw mailbox.

Deal is geldig tot: Onbekend.

button website Automatisch meespelen Lotto & gratis Aktiesport cadeaubon t.w.v. € 15.  cadeau