aanbieding Veronica Magazine proefabonnement met hoge korting Aanbieding Veronica Magazine proefabonnement, 6 nummers voor € 10.  (Stopt automatisch)

Aanbieding Veronica Magazine proefabonnement, 6 nummers voor € 10.- (Stopt automatisch)

Aanbieding Veronica Magazine proefabonnement, 6 nummers voor € 10.- (Stopt automatisch) – Leuke aanbieding voor een proefabonnement op Veronica Magazine dat automatisch stopt, probeer nu een maand lang het leuke Veronica Magazine met maar liefst 70% korting op de losse nummer prijs voor maar € 2.-. En het leuke is, dit proefabonnement stopt automatisch, dus u hoeft zelf niets op te zeggen en zit dus nergens aan vast. Wel ontvangt u dus 6 nummers op uw deurmat met een fikse korting en blijft u uiteraard op de hoogte van alle tv programma's en nog veel meer.

aanbieding Veronica Magazine proefabonnement met hoge korting Aanbieding Veronica Magazine proefabonnement, 6 nummers voor € 10.  (Stopt automatisch)

Wilt u er dan ook nog 4 weken de Volkskrant voor € 4.- bijbestellen? Ook die deal hebben wij voor u klaarstaan, namelijk 4 weken een proefabonnement op de Volkskrant voor maar € 4.- en ook nog eens automatisch stopt, meer hierover leest u in dit bericht (klik hier)

Maar om naar deze super deal voor 6 nummers lang Veronica Magazine met 70% korting voor maar € 10.- te gaan, klikt u hieronder op de button en wij sturen u direct door naar deze aanbieding.

TIP! Schrijf u in voor onze NieuwsBrief & ontvang één keer per week kortingen in uw mailbox.

Deal is geldig tot: Onbekend.

klik hier1 Aanbieding Veronica Magazine proefabonnement, 6 nummers voor € 10.  (Stopt automatisch)