Maffe Marathon de Bijenkorf 2014

Maffe Marathon de Bijenkorf 2014 Maffe Marathon de Bijenkorf 2014Maffe Marathon de Bijenkorf 2014 – Wanneer is de Maffe Marathon van de Bijenkorf? Een veelgestelde vraag is wanneer de Maffe Marathon van de Bijenkorf in 2014 van start gaat. De Maffe Marathon start dit jaar op woensdag 2 april, 08.00 uur en loopt tot en met zondag 6 april. De Maffe Marathon is de tegenhanger van de 3 Dwaze Dagen van de Bijenkorf, die altijd eind september, begin oktober plaats vinden. Tijdens de Maffe Marathon 2014 kunnen de echte Bijenkorf fans dus weer profiteren van super kortingen op heel veel oerdegelijke kwaliteits produkten.

U kunt de aanbiedingen uit de Maffe Marathon uitverkoop van de Bijenkorf alvast bekijken, want de Maffe Marathon boekjes folder aanbiedingen staan al online. In de Maffe Marathon folders van de Bijenkorf krijgt u hoge kortingen op heel veel produkten, bijvoorbeeld op heel veel mooie merk mode, merk schoenen, luxe artikelen, cosmetica, lingerie, reiswaren als koffers en trolley's, speelgoed, op wonen en slapen als design meubelen, lampen, woondecoratie, op koken en tafelen, hoge kortingen op gadgeds, boeken, dvd's, sieraden, merk horloges, merk zonnebrillen, merk tassen en handtassen en nog veel en veel meer.

Neem dus nu alvast een kijkje in de Maffe Marathon boekjes en stel vast uw verlanglijstje samen, zodat u op woensdag 2 april om 08.00 uur klaar zit om als eerste te profiteren van de hoge kortingen in de webwinkel van de Bijenkorf. Zo vist u niet achter het net & shopt u gegarandeerd dat leuke item met een mooie korting. De Maffe Marathon boekjes staan boordevol met super aanbiedingen op oerdegelijke Bijenkorf produkten, van mode tot sieraden & van huishoudelijk, wonen en slapen, tot merk tassen of zonnebrillen.

Verder shopt u altijd met tot wel 80% korting in de Outlet afdeling van de Bijenkorf, meer hierover leest u in dit bericht (klik hier)

Maar om alvast de Maffe Marathon folder boekjes online te bekijken en alvast een verlanglijstje aan te maken in de folder klikt u hieronder op de button en wij sturen u direct door naar de Maffe Marathon boekjes van de Bijenkorf.

TIP! Schrijf u in voor onze NieuwsBrief & ontvang één keer per week kortingen in uw mailbox.

Deal is geldig: Van woensdag 2 april, 08.00 uur tot en met zondag 6 april.

Maffe Marathon de Bijenkorf 2014 Maffe Marathon de Bijenkorf 2014